Page 27 of 35 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 209 to 216 of 278

  1. #209
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Storm 9530/Moto Droid
    OS
    BBC v10
    Posts
    173
    Quote Originally Posted by markdental View Post
    I have been having a pretty annoying issue happening with .191

    For some reason, the lower 1/5 of my screen will randomly become white and unusable. The only way to fix it, is to go into landscape and then back into portrait.
    Hey Mark mine has been doing this recently as well. It seems to only show up on mine in places where the keyboard would normally try to show up...ie replying to an email or sms or opening a web page with a form box. My left convenience key is set to my virtual keyboard, so I just open my keyboard and close it and it takes care of it for me.



  2. #210
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    Quote Originally Posted by sandman1987 View Post
    Hey Mark mine has been doing this recently as well. It seems to only show up on mine in places where the keyboard would normally try to show up...ie replying to an email or sms or opening a web page with a form box. My left convenience key is set to my virtual keyboard, so I just open my keyboard and close it and it takes care of it for me.
    Nice post sandman1987, thanks for an easy solution.

  3. #211
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Schenectady, NY
    Device
    Motorola Droid
    OS
    Android 2.0
    Posts
    375
    Quote Originally Posted by markdental View Post
    The quickest fix I have found is to actually just go to landscape, then switch back to portrait. The accelerometer "clears" the screen somehow.

    Yeah, I am not sure what is going on, but the bottom, just becomes useless.
    It seems to be a screen refresh issue, sort of like when a Windows app leaves a persistant black box on your desktop. It usually points to a bug in the video driver, which could be evidence that RIM has been tweaking the graphics driver inside of the SFI. They are probably implementing some sort of GUI acceleration ala Windows DirectDraw to speed up the interface. Not 3D acceleration, but GUI acceleration (if they implemented 3D acceleration, there would likely be an OpenGL logo on the About screen)

    Rotating the screen "clears" it because it forces a complete screen redraw. I would bet it will be fixed in later builds.



  4. #212
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Poconos
    PIN
    Just ask plz :)
    Device
    Blackberry Storm2 9550
    OS
    5.0.0.713
    Posts
    283
    Has anyone else notice this:

    Every morning on my way to work I open up my iheartradio app....well it plays great thru my BT Pioneer AVIC D3, the problem is that when I park my car and close down the app the built in media player is playing songs muted! how's that when I never opened the player?.....has anyone else noticed this?

  5. #213
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hermosa Beach, CA
    PIN
    Ask Me
    Device
    9550
    OS
    Personalized Hybrid
    Posts
    2,179
    Quote Originally Posted by saso07 View Post
    Has anyone else notice this:

    Every morning on my way to work I open up my iheartradio app....well it plays great thru my BT Pioneer AVIC D3, the problem is that when I park my car and close down the app the built in media player is playing songs muted! how's that when I never opened the player?.....has anyone else noticed this?
    I have not noticed this problem. I will look into an answer for you, but it may just be one of those pesky bugs from the 191 os.



  6. #214
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Blackberry Storm 953
    OS
    4.7.0.114 hybrid
    Posts
    68
    im not sure if its been posted already but i found out on my phone that if you do a battery pull your content cache from the browser gets reset back to 0. So that might be a reason why some people are noticing a difference in speeds at times in their browser.

  7. #215
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hermosa Beach, CA
    PIN
    Ask Me
    Device
    9550
    OS
    Personalized Hybrid
    Posts
    2,179
    Quote Originally Posted by blackberrymylife View Post
    im not sure if its been posted already but i found out on my phone that if you do a battery pull your content cache from the browser gets reset back to 0. So that might be a reason why some people are noticing a difference in speeds at times in their browser.
    I have not noticed my content cache being cleared, but it may be. Thank you for the insight and Welcome to BlackberryOS!

  8. #216
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Blackberry Storm 953
    OS
    4.7.0.114 hybrid
    Posts
    68
    Quote Originally Posted by Seanren78 View Post
    I have not noticed my content cache being cleared, but it may be. Thank you for the insight and Welcome to BlackberryOS!
    Thanks but I kinda been on BlackberryOS for quite some time now lol.

Page 27 of 35 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •