Page 26 of 35 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 201 to 208 of 278

  1. #201
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Florida
    Device
    Storm 9530
    Posts
    285
    I have been having a pretty annoying issue happening with .191

    For some reason, the lower 1/5 of my screen will randomly become white and unusable. The only way to fix it, is to go into landscape and then back into portrait. Also, my unlock is finicky. I will unlock it, and it will actually go to the home screen, then I go to click an icon, and boom, it is locked again. Sometimes, this happens a few times in a row.



  2. #202
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Device
    9550(work) / 9700(personal)
    OS
    5.0.hybrid / 6.0.0.134
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by markdental View Post
    I have been having a pretty annoying issue happening with .191

    For some reason, the lower 1/5 of my screen will randomly become white and unusable. The only way to fix it, is to go into landscape and then back into portrait. Also, my unlock is finicky. I will unlock it, and it will actually go to the home screen, then I go to click an icon, and boom, it is locked again. Sometimes, this happens a few times in a row.
    This did happen to me at the begging, but it hasn't come back in a while... I noticed it happening more when I had the slide/lock app installed.

  3. #203
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Wirelessly posted

    Mark, I have had that happen to me as well. I think it may be a bug reading themes, including stock one or a glitch adjusting OS to storm's full size touch screen. Those would be my guesses. When it happened, I let it sit and it went away, sometimes it required a battery pull.



  4. #204
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boynton Beach,FL
    Device
    Storm 9550
    OS
    .713 based Hybrid
    Posts
    446
    I think it's just that 191 is so fast the bottom can't keep up with the top and takes it a few seconds to catch up :laugh2: then again it could be a bug

  5. #205
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Florida
    Device
    Storm 9530
    Posts
    285
    The quickest fix I have found is to actually just go to landscape, then switch back to portrait. The accelerometer "clears" the screen somehow.

    Yeah, I am not sure what is going on, but the bottom, just becomes useless.



  6. #206
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    Wirelessly posted

    Yeah that happened to me and still happens now and then

  7. #207
    Join Date
    May 2009
    PIN
    30efbc59
    Device
    Blackberry Tour
    OS
    5.0
    Posts
    102
    I have not been having any issues with .191 however i went back to .40 after some people reported issues with 3rd party apps. I am willing to deal with these problems however it sounds like the next leak will not have these issues fixed either so im gonna stay with .42 until i hear something different.....

  8. #208
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hermosa Beach, CA
    PIN
    Ask Me
    Device
    9550
    OS
    Personalized Hybrid
    Posts
    2,179
    Quote Originally Posted by Storm5150 View Post
    I think it's just that 191 is so fast the bottom can't keep up with the top and takes it a few seconds to catch up :laugh2: then again it could be a bug
    :haha:Agreed

Page 26 of 35 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •