help! trouble removing .191 from phone
Results 1 to 7 of 7

Thread: help! trouble removing .191 from phone

  1. #1
    evan87 is offline BlackBerryOS Friend Follow evan87 On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Connecticut
    Device
    Storm2
    Posts
    12

    help! trouble removing .191 from phone

    Hey guys-

    I'm having trouble removing .191 from my phone. I'm trying to downgrade to Lyricidal's beta 6v10, so I wiped my phone using BBSAK. However, when it loaded AFTER the wipe, the .191 load screen started, and it gets to about 1/3 the way done when it goes to the white screen saying Error: Reload Software 507. At this point, I try to launch the hybrid from the shrink-a-os loader and it says there is no software for this device! I've tried a factory reset and I keep getting the same thing. Any suggestions on what to do?! Thanks!




  2. #2
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Go into control panel add/remove programs and tell me what is listed for Blackberry

  3. #3
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    I think we all have been were you have been before. Try using the following link that will guide you through getting your phone back up and running:

    http://www.blackberryos.com/forums/b...-pictures.html

  4. #4
    evan87 is offline BlackBerryOS Friend Follow evan87 On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Connecticut
    Device
    Storm2
    Posts
    12
    it shows the 5.0 software...I know I'm supposed to delete it, but I forgot. Would that affect the app loader though?

  5. #5
    evan87 is offline BlackBerryOS Friend Follow evan87 On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Connecticut
    Device
    Storm2
    Posts
    12
    Seems to be ok now, thanks for the control panel tip. After deleting the 5.0 software from there (even though I did it manually in my RIM folder) and doing another factory reset, it seems to have worked. Thanks for the help!

  6. #6
    quiet1 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NY
    PIN
    up
    Device
    Storm 9550
    OS
    Stock 5.0.0.320
    Posts
    330
    Quote Originally Posted by evan87 View Post
    Seems to be ok now, thanks for the control panel tip. After deleting the 5.0 software from there (even though I did it manually in my RIM folder) and doing another factory reset, it seems to have worked. Thanks for the help!

    Happens to the best of us, I was trying to reinstall .191 and forgot to remove the RIM internal tools, 2x (did a reinstall a few hrs after the 1st install), and didn't realize it till i was about to load the app and saw a random program (forgot wat it was called)

  7. #7
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by evan87 View Post
    Seems to be ok now, thanks for the control panel tip. After deleting the 5.0 software from there (even though I did it manually in my RIM folder) and doing another factory reset, it seems to have worked. Thanks for the help!
    Glad it is up running for you :fing02:

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •