Page 38 of 45 FirstFirst ... 283637383940 ... LastLast
Results 297 to 304 of 359

  1. #297
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hermosa Beach, CA
    PIN
    Ask Me
    Device
    9550
    OS
    Personalized Hybrid
    Posts
    2,179
    Quote Originally Posted by BucktownSolja View Post
    When I load the flickscroll.idl file onto my storm, I lose my camera and video camera icons.... Help please?
    Load 191 onto your computer and phone
    Delete 191 off your computer (but not phone)
    Install 141 onto your computer
    Install Hybrid onto your computer
    Battery Pull

    and you are good to go!



  2. #298
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    304F+++
    Device
    9530
    OS
    5.0 ++++
    Posts
    173
    Quote Originally Posted by lyricidal View Post
    Just made an installer for it for both 9500/9530

    http://bbhybrids.net/request.php?319
    How about telus user? We still need to use ATT service book to obtain browser?

    BTW, does this one have multi language package?

  3. #299
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    International
    Device
    Storm 9550
    OS
    .1015
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by Seanren78 View Post
    Load 191 onto your computer and phone
    Delete 191 off your computer (but not phone)
    Install 141 onto your computer
    Install Hybrid onto your computer
    Battery Pull

    and you are good to go!

    I Tired That Earlier An It Still Did That!



  4. #300
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Storm
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by Seanren78 View Post
    Load 191 onto your computer and phone
    Delete 191 off your computer (but not phone)
    Install 141 onto your computer
    Install Hybrid onto your computer
    Battery Pull

    and you are good to go!
    I fixed it, but a different way. I don't have .191 on my computer at all. I just replaced the Java folder in .140. Used the theme setting from an old database, but used the options database from the flickscroll.ipd file. I'm guessing the theme setting that is with the flickscroll file is removing the camera/video camera icons.

  5. #301
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    International
    Device
    Storm 9550
    OS
    .1015
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by BucktownSolja View Post
    I fixed it, but a different way. I don't have .191 on my computer at all. I just replaced the Java folder in .140. Used the theme setting from an old database, but used the options database from the flickscroll.ipd file. I'm guessing the theme setting that is with the flickscroll file is removing the camera/video camera icons.

    So You Just Used an Old Theme Setting From Like A Diff Os Back Up An Then Ran The Options database For The Flickscroll?
    Last edited by man3301; 08-31-2009 at 10:56 PM.



  6. #302
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Storm
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by man3301 View Post
    So You Just Used an Old Theme Setting From Like A Diff Os Back Up An Then Ran The Options database For The Flickscroll?
    Yeah, I noticed when I used the them setting that was with the flickscroll that the camera icons disappeared. I used the one from a backup I did when I had .151, and used the options database from the flickscroll.

  7. #303
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    International
    Device
    Storm 9550
    OS
    .1015
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by BucktownSolja View Post
    Yeah, I noticed when I used the them setting that was with the flickscroll that the camera icons disappeared. I used the one from a backup I did when I had .151, and used the options database from the flickscroll.

    Yeah I have The Cam Icon But Not The Video One Also Once I Stroll Down It Wont Let Me Stroll Back Up? Why Is That?

  8. #304
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Wirelessly posted (Storm 9530)

    I see that there has been another update last night since I tried this and Lyricidal has posted an installer. I will give it another shot. Do we still have to install 191 before the 140 Hybrid?

Page 38 of 45 FirstFirst ... 283637383940 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •