Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 13

  1. #1
    gkeller16 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Storm
    Posts
    41

    App Loader issues

    I have been having problems lately using app loader. After it connects to the device the only option I have now is just deleting applications, it will never load a OS and not sure what has happened to it. I am running windows 7 RC so I dont know if maybe there is a problem with using on that.Anybody that could help me I would greatly appreciate it , I want to try the new hybrids!



  2. #2
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by gkeller16 View Post
    I have been having problems lately using app loader. After it connects to the device the only option I have now is just deleting applications, it will never load a OS and not sure what has happened to it. I am running windows 7 RC so I dont know if maybe there is a problem with using on that.Anybody that could help me I would greatly appreciate it , I want to try the new hybrids!
    Are you deleting the vendor file?

  3. #3
    sunkast Guest
    Just for the record, I have wiped and loaded an OS using Windows 7 RC before.



  4. #4
    gkeller16 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Storm
    Posts
    41
    yes , I just deleted the old OS off my computer and installed a fresh .151 and I forgot to look for vendor file, but I just did and there is no vendor file in the apploader folder.

  5. #5
    gkeller16 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Storm
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Just for the record, I have wiped and loaded an OS using Windows 7 RC before.
    I know it works ,I have done several hybrid installs on my computer and I can do it on my wifes computer. But this all just started a week or so ago where it will no longer work on mine :17:



  6. #6
    sunkast Guest
    What OS's have you tried to load? Have you tried rebooting?

  7. #7
    gkeller16 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    Storm
    Posts
    41
    I am trying to install .151 on my phone , that is the only one. I did try rebooting my computer and still no go,just a list of applications to delete.

  8. #8
    sunkast Guest
    Couple of suggestions then. Do a search on your computer for vendor.xml. I've seen cases where others have found it in more than once place. Also make sure it is not in your recycle bin. I would also try installing while not connected to the internet. Rule out the internet being any part of the problem.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •