Page 42 of 45 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast
Results 329 to 336 of 355

  1. #329
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NJ/NYC/FL
    Device
    storm
    OS
    5.0.0.238
    Posts
    74
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by Bryan
    Quote Originally Posted by chef View Post
    thank you very much Bryan...you've always been helpful...
    Quote Originally Posted by chef View Post
    Says its not compatible with my device...went thru dm...and app loader...no success...for the time being, im just going back to 7.1.4...or lyricidal's hybrid...thanks for trying though...really appreciate it...
    Dang sorry that didn't work for you Chef Did you get it back by downgrading or are you still running with it? We can try to work through it if your willing
    I never lost bbm...it just wouldn't let me load the files u gave me...I guess ima have to go back to another hybrid or straight .151...



  2. #330
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Powell, Ohio
    PIN
    It on the JACKASS!
    Device
    9530 Storm 9550 Storm2
    OS
    5.0.0.530 by Lyricidal
    Posts
    469
    Still not able to load BBM, tried everything with no luck! Maybe next hybrid can have the files embedded when it is released!

  3. #331
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by HarlyFan View Post
    Still not able to load BBM, tried everything with no luck! Maybe next hybrid can have the files embedded when it is released!
    Have you tried installing OTA from the following link? It worked fine for me!

    http://www.theiexplorers.com/BBM/For_4.7.0/BBMen.jad



  4. #332
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    blackberry storm
    Posts
    32

    .151 v8-issues

    hey guys so i recently installed .151 v8.. this is with a full handset wipe.. i have been using my phone recently and encountered various problems.. first when i use the browser the internet is slow, constantly saying requesting.. requesting.. but eventually after while goes through.. secondly my radio connection goes from full to like no service.. and at times long conversations drop calls.. this never happened before from my house..

    any suggestions how to fix these?

    or even better should i switch to 5.0mega and try it out?

    whats the best OS to install and hybrid?..because i need to change the OS to fix these issues..

    thanks

  5. #333
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by GQman View Post
    hey guys so i recently installed .151 v8.. this is with a full handset wipe.. i have been using my phone recently and encountered various problems.. first when i use the browser the internet is slow, constantly saying requesting.. requesting.. but eventually after while goes through.. secondly my radio connection goes from full to like no service.. and at times long conversations drop calls.. this never happened before from my house..

    any suggestions how to fix these?

    or even better should i switch to 5.0mega and try it out?

    whats the best OS to install and hybrid?..because i need to change the OS to fix these issues..

    thanks
    Those sort of problems are hard to diagnose. Usually the best thing to do is to wipe the device and reinstall.



  6. #334
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by GQman View Post
    hey guys so i recently installed .151 v8.. this is with a full handset wipe.. i have been using my phone recently and encountered various problems.. first when i use the browser the internet is slow, constantly saying requesting.. requesting.. but eventually after while goes through.. secondly my radio connection goes from full to like no service.. and at times long conversations drop calls.. this never happened before from my house..

    any suggestions how to fix these?

    or even better should i switch to 5.0mega and try it out?

    whats the best OS to install and hybrid?..because i need to change the OS to fix these issues..

    thanks
    did you resend your service books and if you are on vzw do *228 option 1 and *22899

  7. #335
    Join Date
    May 2009
    Location
    Walla Walla Wa
    PIN
    ned her ag
    Device
    Storm
    OS
    8959765.655we80.754.
    Posts
    1,290
    Wirelessly posted (storm 9530)

    How long have you had this on your phone? 3-5 day break in period is suggested. What do you mean by full hand held wipe? Did you wipe it from your phone then using an app like bbsak? If none of these apply, I would do what p3 said!

  8. #336
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    blackberry storm
    Posts
    32
    yes i used bbsak.. and reinstalled .151 then did v8 hybrid.. i did *228 and register host routing table again.. also service books.. still requesting long time..and radio file consistenly is going from full to nothing.. and dropped calls.. should i just wipe and reinstall again? or try 5.0 what do you suggest?

Page 42 of 45 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •