Page 30 of 45 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 233 to 240 of 355

  1. #233
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edmonton
    Device
    iPhone/Telus 9530
    OS
    V10 w/ 323 radio
    Posts
    128
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    ok viigo and weatherbug can be kinda bad, depending on what your refresh rates are set at..i always kept mine at like 4 hours, and do you have any themes?
    I love Score Mobile, but it can be bad too if you have it running in the background.



  2. #234
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bay area
    PIN
    304934F6
    Device
    Storm
    OS
    v8 (.151 base)
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    ok viigo and weatherbug can be kinda bad, depending on what your refresh rates are set at..i always kept mine at like 4 hours, and do you have any themes?
    I never leave Viigo running... after I finish reading, I close the program completely... I figured as soon as I start the program it will update and just adds a few seconds before I can read anything but that's not too high of a price to pay for not having it leak memory throughout the day...

    I have BerryWeather installed and set it to update every 12 hrs only.

  3. #235
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    try running with out that theme for a few hours, and what do you have the refresh rate set at for viigo and weather bug
    I don't run Viigo in the back ground. I have Weatherbug set to every hour.



  4. #236
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by mgawley View Post
    I love Score Mobile, but it can be bad too if you have it running in the background.
    I never leave it running in the background!

  5. #237
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edmonton
    Device
    iPhone/Telus 9530
    OS
    V10 w/ 323 radio
    Posts
    128
    Quote Originally Posted by rlervin View Post
    I never leave it running in the background!
    I'm pretty sure it's one of or a combination of apps that are causing the leak. Just like jnespa said, try running without the theme for a few hours. If you see no improvement, start deleting apps one at a time to see which one is causing the leak. Give your phone an hour or two in between each deletion. It may be a pain in the ass, but you should be able to find the culprit that way.

    Let us know how it goes.



  6. #238
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Wirelessly posted (Storm 9530)

    I am used to these storms being a pain!

  7. #239
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Michigan
    Device
    Storm
    OS
    4.0.0.167 w/ OOAK Hybrid
    Posts
    50
    ive had v8 installed for about 18hrs now and love it so far! There are only 2 things that I have found that i dont like...1-lag from portrait to landscape and vice versa, 2- when i go to open up a conversation in bbm5.0 it wont open, i have to click it like 3-5 times before it finally opens up the conversation. Other than those 2 things everything else seems to be great. battery life and signal is great and the browser seems quicker. The only thing i wish was added is the ability to click on the clock or signal to manage connections like in os 5.0.! Other than all that thanks a lot BBC!!! Your work is greatly appreciated!

  8. #240
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bay area
    PIN
    304934F6
    Device
    Storm
    OS
    v8 (.151 base)
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by je2345 View Post
    ive had v8 installed for about 18hrs now and love it so far! There are only 2 things that I have found that i dont like...1-lag from portrait to landscape and vice versa, 2- when i go to open up a conversation in bbm5.0 it wont open, i have to click it like 3-5 times before it finally opens up the conversation. Other than those 2 things everything else seems to be great. battery life and signal is great and the browser seems quicker. The only thing i wish was added is the ability to click on the clock or signal to manage connections like in os 5.0.! Other than all that thanks a lot BBC!!! Your work is greatly appreciated!
    I've had that issue w/ BBM 5 as well. I'm not sure if it's BBM or the hybrids or both but I've had that happen w/ other hybrids as well. I haven't used straight .151 or any other previous firmware in a while so I can't really say for sure... so far though I have not experienced that BBM 5 issue with v8

Page 30 of 45 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •