Page 19 of 45 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 145 to 152 of 355

  1. #145
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hermosa Beach, CA
    PIN
    Ask Me
    Device
    9550
    OS
    Personalized Hybrid
    Posts
    2,179
    Quote Originally Posted by str8crazzy View Post
    Alright, I wiped from the security screen and wiped with bbsak and then installed .151 and then installed the hybrid on the computer and rebooted my computer. After rebooting I installed the hybrid and every thing has gone great and I have the latest hybrid whoo hoo
    Great to hear Str8crazzy.....Glad it worked out for you! Enjoy your new hybrid



  2. #146
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    chicago burbs
    PIN
    dammoni-uhhhhm
    Device
    Verizon 9530/Droid
    OS
    Lyricidal .238/296 Hybrid/android 2.0
    Posts
    141
    Wirelessly posted (9530)

    Wow super stable! Great for every app.

  3. #147
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NYC
    Device
    Motorola Razr2
    Posts
    145
    had a random reboot today.. was taking pictures and emailing them and all of a sudden the screen freezes and turns black and reboots



  4. #148
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bay area
    PIN
    304934F6
    Device
    Storm
    OS
    v8 (.151 base)
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by bbcrackman View Post
    Wirelessly posted



    If you restored your back up with the service books, you will need to go to options/advanced options/service books and delete the entries prefaced by Desktop. Then reconnect to your DM where your Corp email resides and it will activate. This is the first time I have heard of this issue with v8. When I re-synced it was the fastest sync I have had.
    I know I'm all late and all to respond but look at him boasting about his hybrid... haha, jk, great job! been using it for since release and haven't rebooted once since the 3 battery pulls...

  5. #149
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Virginia Beach
    PIN
    stripes on
    Device
    8330 / 9530 / M
    OS
    VZW official Curve O
    Posts
    501
    Okay I need some help. I've been having some issues with network errors and some typing lag here and there. I've loaded leaked OS and hybrids to my Storm more times than I can count on two hands for sure and never really had trouble. The only thing new as of lately is I have been shrinking with shrink a os and I started using BBSAK instead of JL. I also do the security wipe and delete the old OS from PC before installing a fresh one and then V8.

    I'm wondering if maybe I should reload v8 without shrinking. And instead of restoring my backup file straight-up through DM, doing advanced restore (still through DM) only taking with me my addresses and whatever else I NEED. Maybe some old radio code or something is leftover in my backup file???? I dunno..

    Are people still seeing good memory at start-up without shrinking? I have like 15 apps or so...

    Please help me out with your thoughts on this. I have to go to bed right now cause I get up for work at 4:30am but will check back here as soon as I get off tomorrow.

    Thanks in advance!
    Tommy

    :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead:



  6. #150
    Join Date
    May 2009
    Location
    Walla Walla Wa
    PIN
    ned her ag
    Device
    Storm
    OS
    8959765.655we80.754.
    Posts
    1,290
    Wirelessly posted (storm 9530)

    Hey, Tommy I actually wiped again and reinstalled after I got it on wednesday. I was have similar problems and now they are gone. You might give it a shot.

  7. #151
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hermosa Beach, CA
    PIN
    Ask Me
    Device
    9550
    OS
    Personalized Hybrid
    Posts
    2,179
    Quote Originally Posted by TommyGrubz View Post
    Okay I need some help. I've been having some issues with network errors and some typing lag here and there. I've loaded leaked OS and hybrids to my Storm more times than I can count on two hands for sure and never really had trouble. The only thing new as of lately is I have been shrinking with shrink a os and I started using BBSAK instead of JL. I also do the security wipe and delete the old OS from PC before installing a fresh one and then V8.

    I'm wondering if maybe I should reload v8 without shrinking. And instead of restoring my backup file straight-up through DM, doing advanced restore (still through DM) only taking with me my addresses and whatever else I NEED. Maybe some old radio code or something is leftover in my backup file???? I dunno..

    Are people still seeing good memory at start-up without shrinking? I have like 15 apps or so...

    Please help me out with your thoughts on this. I have to go to bed right now cause I get up for work at 4:30am but will check back here as soon as I get off tomorrow.

    Thanks in advance!
    Tommy

    :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead:
    Sounds like you know what you should do. People are having a great boot up with out the shrink and your memory holds steady. Give it a try and report back.

  8. #152
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Jersey
    Device
    Bold 9650
    OS
    5.0.0.732
    Posts
    175
    has anyone else noticed on startup, the little blue line is back? or did i do something wrong?

Page 19 of 45 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •