Page 13 of 45 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 97 to 104 of 355

  1. #97
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    Device
    Storm
    OS
    122 v3.5
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    ok go to c>programfiles>commonfile>researchinmotion>shared> loader> and tell me what it says
    I took out the other files and this is the only one in there
    9530-v4.7.0.151_P4.0.0.186



  2. #98
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by kmillar View Post
    I took out the other files and this is the only one in there
    9530-v4.7.0.151_P4.0.0.186
    did you delete the vendor.xml? if so try rebooting your pc, and clearing your browser cache on your storm

  3. #99
    Join Date
    May 2009
    Location
    SUNNY FL
    PIN
    ASK ME!
    Device
    9530/9550
    OS
    5.0.0.328/5.0.0.428
    Posts
    161
    mine works great only real issue i had was pro red v 2 theme locked up and wont work other than that like a charm best yet



  4. #100
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    Device
    Storm
    OS
    122 v3.5
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    did you delete the vendor.xml? if so try rebooting your pc, and clearing your browser cache on your storm
    I will give that a try.

  5. #101
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edmonton
    Device
    iPhone/Telus 9530
    OS
    V10 w/ 323 radio
    Posts
    128
    Quote Originally Posted by kmillar View Post
    I will give that a try.
    I would also do a search on your pc for vendor.xml. I've found that file in some weird spots that prevented me from loading an OS. Make sure you include your search hidden and system folders. And make sure you empty your recycle bin too.



  6. #102
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Steeler Country!
    Device
    9530
    OS
    Currently? iOS 4
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by kmillar View Post
    I will give that a try.
    I have had a problem with every version since day one... loader or DM not seeing anything but Verizon's offical releases... even with the vendor file deleted.

    The workaround that works every time for me is renaming the "new" OS folder the EXACT same thing as Verizon's official release. IE, rename the folder 9530-v4.7.0.151_P4.0.0.186 (the leaked .151 with V8 installed) to the LAST Verizon version that you have installed, in my case, 9530-v4.7.0.148_P4.0.0.181.

  7. #103
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    Device
    Storm
    OS
    122 v3.5
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by mgawley View Post
    I would also do a search on your pc for vendor.xml. I've found that file in some weird spots that prevented me from loading an OS. Make sure you include your search hidden and system folders. And make sure you empty your recycle bin too.
    I'll try that as well and give the computer a search for that file. I did already try the cache removal and reboot and that did not work. I will see if the vendor file is lurking somewhere else and empty the recycle bin.

  8. #104
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    Device
    Storm
    OS
    122 v3.5
    Posts
    36
    Vendor file is gone and recycle is emptied....still not able to update OS.

Page 13 of 45 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •