Page 19 of 31 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 145 to 152 of 242

  1. #145
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boynton Beach,FL
    Device
    Storm 9550
    OS
    .713 based Hybrid
    Posts
    446
    Quote Originally Posted by brookj1986 View Post
    Already did that and it still didnt show up despite it saying that it was installed... Very frustrating for me....
    I ran into the same thing, now if I remember right I didn't realize that a version of BBM was already on the phone, 4.7 and I installed 5.0 over it. I could see it in the applications list but no icon so I deleted it from applications, rebooted the phone then did the OTA for bbm 5.0 for OS 5.0 and everything worked great.



  2. #146
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    MoVal/SoCal
    PIN
    EAL GLAND
    Device
    9530 Storm
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    6
    DM won't load 4 particular .cod files from this OS. At first, I thought it had something to do with the browser_daemon file being removed when I was adding my ATT service books on the first install. However, after wiping the phone again and reinstalling the OS without adding the service books the same files were missing from the OS on the phone. I couldn't play media files until after a couple of battery pulls; even after that, the Media Home screen still won't load.

    Code:
    net_rim_bb_medialoader_accessibility
    
    net_rim_bb_medialoader_360x480_t
    
    net_rim_bb_medialoader_backgrounds_360x480_t
    
    net_rim_bb_medialoader_ringtones_9500
    Any suggestions or solutions?

  3. #147
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Chicago, IL
    PIN
    the tail on the donkey.
    Device
    Storm 9530 (Verizon)
    OS
    who knows... it's been changing a bunch lately
    Posts
    161
    Quote Originally Posted by Storm5150 View Post
    I ran into the same thing, now if I remember right I didn't realize that a version of BBM was already on the phone, 4.7 and I installed 5.0 over it. I could see it in the applications list but no icon so I deleted it from applications, rebooted the phone then did the OTA for bbm 5.0 for OS 5.0 and everything worked great.
    Could you possibly post a link to the OTA for bbm 5.0 for OS 5.0?



  4. #148
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boynton Beach,FL
    Device
    Storm 9550
    OS
    .713 based Hybrid
    Posts
    446
    Quote Originally Posted by brookj1986 View Post
    Could you possibly post a link to the OTA for bbm 5.0 for OS 5.0?
    Give this one a try http://www.theiexplorers.com/BBM/For_5.0.0/BBMen.jad

  5. #149
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    3059a863
    Device
    Storm
    OS
    Some hybrid
    Posts
    190
    Quote Originally Posted by manofice View Post
    The other day when I was still running 5.0 a very weird thing happened. My phone wouldn't stop vibrating.. LOL. I thought it was quite funny after awhile, it wasn't doing anything and it was just vibrating like crazy, had to do a battery pull after couple mintues
    Mine also did this. Only when answering calls though. Started to get annoying when i would be talking to someone and my phone would be vibrating on my ear. Also one time it actually was playing my ringtone inside the headset speaker. lol. If anyone finds a fix for this please post, this and the alarm bug are the only 2 things i dont like about 5.0



  6. #150
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by ImTheDJ View Post
    DM won't load 4 particular .cod files from this OS. At first, I thought it had something to do with the browser_daemon file being removed when I was adding my ATT service books on the first install. However, after wiping the phone again and reinstalling the OS without adding the service books the same files were missing from the OS on the phone. I couldn't play media files until after a couple of battery pulls; even after that, the Media Home screen still won't load.

    Code:
    net_rim_bb_medialoader_accessibility
    
    net_rim_bb_medialoader_360x480_t
    
    net_rim_bb_medialoader_backgrounds_360x480_t
    
    net_rim_bb_medialoader_ringtones_9500
    Any suggestions or solutions?
    Sounds like you need to uninstall the OS and hybrid from your computer, then reinstall them.

  7. #151
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    MoVal/SoCal
    PIN
    EAL GLAND
    Device
    9530 Storm
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Sounds like you need to uninstall the OS and hybrid from your computer, then reinstall them.
    I only have the beta installed, no hybrids. I have already tried numerous reinstalls on both the phone and my computer with the same results. I'm going to try downloading the OS from another server...
    Last edited by ImTheDJ; 08-17-2009 at 03:41 PM.

  8. #152
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Chicago, IL
    PIN
    the tail on the donkey.
    Device
    Storm 9530 (Verizon)
    OS
    who knows... it's been changing a bunch lately
    Posts
    161
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by Storm5150
    Quote Originally Posted by brookj1986 View Post
    Could you possibly post a link to the OTA for bbm 5.0 for OS 5.0?
    Give this one a try http://www.theiexplorers.com/BBM/For_5.0.0/BBMen.jad
    That worked just fine as it now shows up, but freezes right after I enter it. Also, on start-up I am faced with 2 uncaught exceptions, one java.lang.Error, the other a bunch of numbers and letters.

    Any help as to why bbm would be freezing after startup would be helpful as well as if those exceptions are normal with this leaked OS. Thanks.

Page 19 of 31 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •