Page 42 of 47 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast
Results 329 to 336 of 372

  1. #329
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dothan, AL
    PIN
    Ask please
    Device
    9550 Storm2
    OS
    5.0.0.451
    Posts
    429
    Quote Originally Posted by bbcrackman View Post
    Culprit....TalkLock
    I have 7 apps Google Maps, AIM, Viigo, Bolt, Soft Reset, Quick Launch and 2 themes and my mem hovers around 34.8-37.4. I have heard other members have this issue while using talk lock. Just a thought
    Worth a try. Bye bye talklock.

    After the reboot, mem at 32.1 Meg. we will watch now.



  2. #330
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    West Coast
    Device
    9850 & PB
    OS
    7.0.0.362
    Carrier
    VZW
    Posts
    336
    Hello BBC and God
    I loaded and have been running V 4.7.0.114 Platform 136. Now on my DM I show 4.7.0.160 for 9530 ver .114 for upgrade. Should I pay attention to this and upgrade or leave it alone?

  3. #331
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    Quote Originally Posted by edemunsta View Post
    How long should I leave it out? 5 seconds sufficient?
    30 to 60 seconds is the rule



  4. #332
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    CA
    PIN
    THIS!!!
    Device
    STORM 9530
    OS
    OS BBC Hybrid v10! Tmobile
    Posts
    136
    Quote Originally Posted by Neolantis View Post
    30 to 60 seconds is the rule
    Thanks Neo...

  5. #333
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    CA
    PIN
    THIS!!!
    Device
    STORM 9530
    OS
    OS BBC Hybrid v10! Tmobile
    Posts
    136
    I did notice one thing on this hybrid v2. the status of some of my bb messenger contacts disappeared. also my status disappeared. is this normal? never noticed this before. Thanks in advance.



  6. #334
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Chelmsford, MA
    Device
    Bold 9650 Verizon
    OS
    6.0.0.333
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by gatewayad View Post
    My memory now ranges betwen 32 and 15 thru the course of the day but then all of a sudden it jumps back up in the 20's. what is the reason you are doing a reboot, is it because it gets to 20 or down under 10, 20 is fine no reason to reboot, when mine gets under 6 or 7 (when i had a theme) clock would come it would move slow... time to reboot, i am not having any problems now while it hovers between mid 20's and mid teens even with teh gps on. I would make sure you close out of all apps after you use them ex. the browser, maps, any facebook or other social networking app. when leaving an app actually hit the bbbutton scroll to close or exit and close the program. If at any time you want to see whats running hold down the bbbutton a popup box will show up and there should only be 4 or 5 apps running that cant be closed, i deleted bbmessenger so i only have 4 (browser, home screen, messages, and phone) if you have 2 browser buttons on that popup you have left the browser running. I have pretty many apps on mine, maybe too many ( have recently deleted a couple plus no theme) and my memory is holding better with 114v2 than any of the other os's, and i charge it every night so i dont have a battery issue. Hope this helped a little

    I've been exiting all apps before closing them. Nothing is ever left open. I want to clarify. I'm not rebooting my phone. It is rebooting on its own. I'll be sitting at my desk and I see the phone reboot on its own. Once or twice a day. Is there anyone else experiencing this? Does anyone have any idea what could be causing this?

  7. #335
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    Quote Originally Posted by ggkid View Post
    I've been exiting all apps before closing them. Nothing is ever left open. I want to clarify. I'm not rebooting my phone. It is rebooting on its own. I'll be sitting at my desk and I see the phone reboot on its own. Once or twice a day. Is there anyone else experiencing this? Does anyone have any idea what could be causing this?
    This was a known issue on past OS's, It is too bad to hear that it's back on this one too.
    I will see if a solution has been found, hang in there for now.

    First thing, do you have your sim card installed in the phone?

  8. #336
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    OS
    v8.5
    Posts
    26
    Ok...I think I need some help here. I installed the 114 hybrid and noticed my battery dying after 6 hours with little use. I then installed the V2 114 hyrbrid...still the same problem. I had verizon give me a new battery thinking I had a defective one (for a second time)....so now I have a new battery and it still is dying crazy fast. I charged it fully last night and then unplugged it at 11 PM. At 6:30 AM it I had only 1 bar left in the battery icon. I've also turned off GPS and turned the screen brightness to 20%. When I checked what is running in the back ground I only see the following: Phone, Browser, Home Screen, Messages, and BlackBerry Messenger. I assume those always run....since when I try to close them..they are still running in the background. I did delete a bunch of applications that I installed over the past couple weeks as well.

    So...with all of that said, any suggestions on what I should try to do or check? I'm showing around 25 MB free memmory

Page 42 of 47 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •