Page 25 of 47 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 193 to 200 of 372

  1. #193
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by mattz400 View Post
    Thank you very much for the help. Us newbies truly appreciate you guys.
    Not a problem that is what we are here for.



  2. #194
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by bcawmison View Post
    just did a batt. pull for good measure. i went through a few things like the camera,works fine, just sent s pic to my wife it was a little slow sending out but it went.everything seems to work fine.is it or is it not if any drastic or minor change in the hyb2.
    What I am realizing is that the Storm is like a snowflake no two are alike! That being said, I have seen quite a bit of improvement from v1 to v2. Camera, battery, memory, browser, program management have all improved for me.

  3. #195
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    PA
    Device
    Storm 9530
    Posts
    334
    So I was the one earlier that had the problem with the 1XEV not showing up. I sent the service books a bunch of times, nothing, changed it from global and 1XEV in mobile network, nothing, did a battery pull several times, nothing... except one strange thing. I would have to call *228 every time I did a battery pull in order for the data to work at all on 1X, let alone 1XEV. Redownloading all of the stuff again... gonna start from square 1. Felt like something was just not right.



  4. #196
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by bbcrackman View Post
    Have you tried to right click and Run As administrator?
    Yea, when I run it, it seems to just flash across the screen and then it's gone.

  5. #197
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by Striker951 View Post
    Yea, when I run it, it seems to just flash across the screen and then it's gone.
    what are you tring to do



  6. #198
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by Striker951 View Post
    Can't get JLCmdr to run with Vista. Any other program that will work with Vista to do a wipe?
    I got this from another forum, it fixes the problem with vista and jl_cmder;

    Okay, myself like all of you who are trying to use jl_cmder and vista 64 bit may run into issues with CHOICE.EXE saying something about 16bit no supported and what not.

    I have a 32bit version (which works with a 64 bit OS) which i will attach for all of you. Simply delete the 16bit version out of the directory and replace it with the 32 bit found on this thread, run jl_cmder and voila! No error.

    I have confirmed this works, as I just did it successfully on mine. Do not run jl_cmder as admin, set compatibility to xp sp2 and it should work.


    Here is the new version: RapidShare: Easy Filehosting

    HOW TO:

    1. Download jl_cmder from JL_Cmder Javaloader Utility Non Installer
    2. Extract contents
    3. Download MY version
    4. Replace CHOICE.COM with the my version of the file.
    5. Rename my version extension to CHOICE.COM (thanks minigts for the catch!)
    6. Right click JL_Cmder.cmd and choose properties
    7. Click compatibility tab and check Run this program in compatibility mode for: Windows XP (Service Pack 2)
    8. Click OK
    9. Run JL_Cmder.cmd

    --------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Shane; 03-22-2009 at 07:57 PM.

  7. #199
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    you da man shanepark2!!!!

  8. #200
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    OS
    .75
    Posts
    1
    I am hoping that someone can point me to where I can download the hybrid? I am not finding it on the forum. Also, can I just install V2 if I don't have v1 installed?

Page 25 of 47 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •