Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 41 to 48 of 64

  1. #41
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Jurriaan View Post
    I can not downgrade to a earlier version ( ik have installed version 148 en 151) whats wrong
    Welcome to BBOS Jurriaan. Have you tried wiping your phone. This may help.



  2. #42
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    STORM2
    Posts
    128

    Cool

    Quote Originally Posted by Jurriaan View Post
    I can not downgrade to a earlier version ( ik have installed version 148 en 151) whats wrong
    try uninstalling the 5.0 software first then wipe your device using BBSAK

  3. #43
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    that would be scotland
    Device
    9500 voda uk
    OS
    5.0.0.238 ly/brid
    Posts
    100

    no browser

    i used bbsak to wipe then load os result no browser along with other missing componants tryed to send service books n stuff no joy tryed the reset factory settings and wala browser n stuff appeared but still cant get a conection any ideas any 1 i would like to get this bad boy working it looks sweet
    thanx in advance



  4. #44
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by ajthescot View Post
    i used bbsak to wipe then load os result no browser along with other missing componants tryed to send service books n stuff no joy tryed the reset factory settings and wala browser n stuff appeared but still cant get a conection any ideas any 1 i would like to get this bad boy working it looks sweet
    thanx in advance
    Welcome to BBOS. Have you tried registering your Host Routing Table and resending service books? Also a battery pull just might do the trick.

  5. #45
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    that would be scotland
    Device
    9500 voda uk
    OS
    5.0.0.238 ly/brid
    Posts
    100
    yeh i tryed sending them i had full signal bars and received a text but after that i would get no dial tone or not recieve calls dam os 5.0 i so wnt this to be good



  6. #46
    sunkast Guest
    Okay could you provide me with some information please.

    Device model.
    Carrier.
    Current OS.

  7. #47
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    that would be scotland
    Device
    9500 voda uk
    OS
    5.0.0.238 ly/brid
    Posts
    100
    ok i m 9500 voda 5.0.0.140 just tryed puting it back on cant get the browser to appear again or email setup i have just sent an sms to my self did not recieve it but recieved it after a bat pull cant dial out or in . i have went to host routing table. no entries hit reg now no reply .cheers
    Last edited by ajthescot; 08-08-2009 at 01:13 AM.

  8. #48
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by ajthescot View Post
    ok i m 9500 voda 5.0.0.140 just tryed puting it back on cant get the browser to appear again or email setup i have just sent an sms to my self did not recieve it but recieved it after a bat pull cant dial out or in . i have went to host routing table. no entries hit reg now no reply .cheers
    What OS did you have on your device previously? It sounds like .140 isn't taking to your 9500 very well.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •