Need a Telus Hybrid with 5.0.0.140 - Page 5
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 81 to 83 of 83

Thread: Need a Telus Hybrid with 5.0.0.140

  1. #81
    ancinca is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    304F+++
    Device
    9530
    OS
    5.0 ++++
    Posts
    173
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by lyricidal View Post
    could be another service books/carrier issue - some users having the same issue
    Yes, maybe because I use Att service book. Actually I'm unable to play any sample contents in media center, but still can choose the ringtong I want.

    One thing I want to mention is I shrunk the OS before the installation, no issues at all.




  2. #82
    ancinca is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    304F+++
    Device
    9530
    OS
    5.0 ++++
    Posts
    173
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Have you tried a battery pull? There shouldn't be any issue playing the preset ringtones and sample video.
    I try another 2 battery pulls, it's OK now!!! It's strange 'cause I did do 3 60-second battery pull aft. the installation...

    Thank you very much for your help.

  3. #83
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by ancinca View Post
    I try another 2 battery pulls, it's OK now!!! It's strange 'cause I did do 3 60-second battery pull aft. the installation...

    Thank you very much for your help.
    Anytime. Glad it is working.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •