Page 53 of 64 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 417 to 424 of 505

  1. #417
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PA
    Device
    Storm
    OS
    BBCrackman V8
    Posts
    26
    That worked. Thanks !!



  2. #418
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by polar135
    Quote Originally Posted by MePascal View Post
    I changed some setting in the Message General Options screen. Try this polar.
    Messages>>Menu(Blackberry)Button>>Options>>General Options
    Change Display message count to none.Hide read Filled Messages to none.
    Auto open Newest Message After Removing Device From Holster to Never

    What do you think polar?
    My day could be made. Phantom message gone woo hoo.
    MePascal, I learned something new from you too . Thanks. Changed the options and less headaches and worries :arms:

  3. #419
    Join Date
    May 2009
    Location
    Detroit
    PIN
    not for sharing
    Device
    Droix X FTW
    OS
    2.2
    Posts
    266
    Quote Originally Posted by Bxrider117 View Post
    MePascal,

    That has worked for me. Are you having issues with receiving email messages and then looking in the folder and nothing new showing up.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    see i am having the same issue as bxrider now. did the fix no message icon but no messages showed up in the correct folders-

    Messages- All messages should go here but sms/mms. (no messages listed but there should be since i sent my self test messages)
    BES Mailbox- all bes mail should be in this folder but not go.
    BIS mail box (aol in this case) no messages in the folder but i sent my self test messages and those messages are in my aol mail box online)
    SMS/MMS box- same as above, messages sent and said recieved but nothing in that box.

    reverted back to the old setting, and book all the messages showed up in the correct boxes. DOH!
    Last edited by polar135; 07-25-2009 at 07:53 AM.



  4. #420
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bama
    PIN
    what's tha
    Device
    DROID
    OS
    2.0
    Posts
    1,210
    Quote Originally Posted by polar135 View Post
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    see i am having the same issue as bxrider now. did the fix no message icon but no messages showed up in the correct folders-

    Messages- All messages should go here but sms/mms. (no messages listed but there should be since i sent my self test messages)
    BES Mailbox- all bes mail should be in this folder but not go.
    BIS mail box (aol in this case) no messages in the folder but i sent my self test messages and those messages are in my aol mail box online)
    SMS/MMS box- same as above, messages sent and said recieved but nothing in that box.

    reverted back to the old setting, and book all the messages showed up in the correct boxes. DOH!
    just curious,are you using a custom theme? if so do you have your inboxes set to "theme controlled"?

  5. #421
    Join Date
    May 2009
    Location
    Detroit
    PIN
    not for sharing
    Device
    Droix X FTW
    OS
    2.2
    Posts
    266
    Quote Originally Posted by catstide View Post
    just curious,are you using a custom theme? if so do you have your inboxes set to "theme controlled"?
    SMS and email inboxes are set to separate.



  6. #422
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Any battery pulls lately polar?

  7. #423
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    GA
    Device
    9550
    OS
    Hybrid
    Posts
    354
    Check this out I wipe the device in prep for OOaK V7.11 only to find the link was down, so I reloaded .140 now everything seems to be working great from emails to BBM5, mem is 47 its like what's going on (but I'm loving it). I mean the OS is running great now!!

  8. #424
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlantic Canada
    PIN
    Caution
    Device
    9530 on BELL Canada
    OS
    leaked .591 & Lyricidal's .758 V2 Hybrid
    Posts
    323
    Quote Originally Posted by awill300 View Post
    Check this out I wipe the device in prep for OOaK V7.11 only to find the link was down, so I reloaded .140 now everything seems to be working great from emails to BBM5, mem is 47 its like what's going on (but I'm loving it). I mean the OS is running great now!!
    That's crazy. Did you soak it in wine overnight? :bigeyes:

Page 53 of 64 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •