Page 11 of 64 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast
Results 81 to 88 of 505

  1. #81
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    none
    Device
    storm
    OS
    depends if you can help
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    What carrier are you on?

    You can re-send service book or just do a battery pull
    I am on telus. I did both and nothing...any other ideas?



  2. #82
    Join Date
    May 2009
    Location
    Walla Walla Wa
    PIN
    ned her ag
    Device
    Storm
    OS
    8959765.655we80.754.
    Posts
    1,290
    Wirelessly posted (storm 9530)

    Quote Originally Posted by miami1683
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    I also found that I once I installed my apps my memory was much lower than it was with let's say 151. I was down near 30mb when normally I would have closer to 40mb. Not sure what this is attributed to.
    I am still seeing others report high memory at start up. See thing is. My device restarted4 times in the initial hours. Then I found and removed the RIM help tool. It stopped. I am wondering now if it settles in a little will it get better. The OS is quick, but the memory is lower than it should be
    Did you uninstall RIM tools from your computer before loading to your phone? Or did you remove it from your phone after load?

  3. #83
    Join Date
    May 2009
    Location
    Walla Walla Wa
    PIN
    ned her ag
    Device
    Storm
    OS
    8959765.655we80.754.
    Posts
    1,290
    Wirelessly posted (storm 9530)

    Quote Originally Posted by sseguin
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    What carrier are you on?

    You can re-send service book or just do a battery pull
    I am on telus. I did both and nothing...any other ideas?
    Did you look in other folders? Not to sound condescending but some times in other os loads depending on my theme I have found it somewhere else. Also did you you get emails? One from RIM and one from telus?



  4. #84
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    none
    Device
    storm
    OS
    depends if you can help
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by jasonfyc View Post
    Wirelessly posted (storm 9530)



    Did you look in other folders? Not to sound condescending but some times in other os loads depending on my theme I have found it somewhere else. Also did you you get emails? One from RIM and one from telus?
    Yes, I looked in all the folders. I even checked to see if it was installed on the phone and it is.

    What do you mean get emails? I did send my service books and got confirmation.

  5. #85
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Michigan
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.238 / 415
    Posts
    99
    From everything I have seen so far, no browser on Telus. It looks like a global problem.
    I would try Mini Opera or Bolt installed from the PC.



  6. #86
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    none
    Device
    storm
    OS
    depends if you can help
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by sseguin View Post
    Yes, I looked in all the folders. I even checked to see if it was installed on the phone and it is.

    What do you mean get emails? I did send my service books and got confirmation.
    I have web links in emails that when I click them it doesn't open the browser. I'm a little confused because its listed under the applications as installed, i can't see the icon but can't load the broswer up by clicking on links...

  7. #87
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    none
    Device
    storm
    OS
    depends if you can help
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by boogeeman69 View Post
    From everything I have seen so far, no browser on Telus. It looks like a global problem.
    I would try Mini Opera or Bolt installed from the PC.
    I guess that's what I'll do. Download opera.

  8. #88
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    none
    Device
    storm
    OS
    depends if you can help
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by boogeeman69 View Post
    From everything I have seen so far, no browser on Telus. It looks like a global problem.
    I would try Mini Opera or Bolt installed from the PC.
    Should I download the mini opera generic as the pc download version doesn't include one for the storm (on the Opera Browser | Faster & safer Internet | Free Download website anyway)

Page 11 of 64 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •