Page 16 of 56 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 121 to 128 of 442

  1. #121
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bay area
    PIN
    304934F6
    Device
    Storm
    OS
    v8 (.151 base)
    Posts
    196
    When I plugged in my phone to charge last night, it turns out it wasn't even charging... this has happened before with various straight and hybrid firmware.. I don't know if it's the OS or the hardware... when that happens the only way to fix it is to do a battery pull... thankfully I had another spare battery..

    Has anyone else experienced this on this hybrid? I'm running 7.07.



  2. #122
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fortress of Gorillatude
    Device
    Palm Pre
    OS
    1.4
    Posts
    639
    Quote Originally Posted by Ukyo View Post
    When I plugged in my phone to charge last night, it turns out it wasn't even charging... this has happened before with various straight and hybrid firmware.. I don't know if it's the OS or the hardware... when that happens the only way to fix it is to do a battery pull... thankfully I had another spare battery..

    Has anyone else experienced this on this hybrid? I'm running 7.07.
    I have never had this issue with 7.07 or any other hybrid or official OS.

    Any chance that you might have a hardware issue? Could be a short in the USB charging cable.

    ----------------
    Now playing: 07/17/09 Marketplace Money
    via FoxyTunes
    Last edited by louwiid; 07-20-2009 at 12:59 PM.

  3. #123
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oak Cliff, Texas, Un
    PIN
    Not Requir
    Device
    Incredible
    OS
    Android
    Posts
    1,339
    Quote Originally Posted by Ukyo View Post
    When I plugged in my phone to charge last night, it turns out it wasn't even charging... this has happened before with various straight and hybrid firmware.. I don't know if it's the OS or the hardware... when that happens the only way to fix it is to do a battery pull... thankfully I had another spare battery..

    Has anyone else experienced this on this hybrid? I'm running 7.07.



    i have had this happen to me few weeks ago. i think it might be a 151 issues cause thats when i was running it straight. also when i plug it up the lighting bolt on my battery icon shows partially. have to take it in and out for it to show fully.



  4. #124
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bay area
    PIN
    304934F6
    Device
    Storm
    OS
    v8 (.151 base)
    Posts
    196
    Not sure if it's hardware as it doesn't happen all the time and hasn't happened to me in a long time. I know I'm not the only one as there are others this has happened to before. It's also not something that can be easily reproduced. I wonder if I can still call for a replacement.
    Last edited by Ukyo; 07-20-2009 at 01:16 PM. Reason: correction

  5. #125
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oak Cliff, Texas, Un
    PIN
    Not Requir
    Device
    Incredible
    OS
    Android
    Posts
    1,339
    Wirelessly posted (Stormy 4)

    Quote Originally Posted by Ukyo
    Not sure if it's hardware as it doesn't happen all the time and hasn't happened to me in a long time. I know I'm not the only one as there are others this has happened to before. It's also not something that can be easily reproduced. I wonder if I can still call for a replacement.
    It might be a hardware issue or charger. When mine had that issue I just switched chargers then it worked. Are you using a bb charger or off brand.



  6. #126
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NYC
    Device
    Motorola Razr2
    Posts
    145
    aww the mms isn't fixed :17:

    not a deal breaker by all means, but in terms of functionability

  7. #127
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bay area
    PIN
    304934F6
    Device
    Storm
    OS
    v8 (.151 base)
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by RANDYRKELLY View Post
    Wirelessly posted (Stormy 4)



    It might be a hardware issue or charger. When mine had that issue I just switched chargers then it worked. Are you using a bb charger or off brand.
    Nope, I use the RIM charger. Since it doesn't happen all the time and the Storm 2 is coming out, I'm just going to leave it be and wait. I just mentioned it to see if it was firmware specific.

  8. #128
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    304F+++
    Device
    9530
    OS
    5.0 ++++
    Posts
    173
    Hi, I just download 7.05 yesterday. Is there any big difference between 7.05 and 7.07 except BBM 5.0 (I never use it, so I don't care having it or not)? if I want to upgrade to 7.07, I have to do a 'complete procedure' or just overwrite it onto my existing 7.05? Thank you for your help and advice.

Page 16 of 56 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •