Page 8 of 32 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 57 to 64 of 255

  1. #57
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    9
    I loaded this last night. I only got my storm a month or so ago, but I have never noticed any color banding until after loading this hybrid. It is especially noticeable while the phone is locked in landscape mode.

    I'll probably try and reload it today if I can find some free time just to make sure it isn't a one off issue.

    By the way, I was running straight .151 before, wiped, JL wiped, installed fresh OS to computer, loaded hybrid, shrunk, installed. So I believe I followed the correct procedure.

    If I load it again with a shrunk OS and I still have the problem, I'll try loading with the full hybrid OS and see how that goes.

    Otherwise, this hybrid is the bees knees. A lot faster than previous OS'. I was ready to return my storm until I found this site. Now I really like my phone.



  2. #58
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Buffalo, NY
    PIN
    the tail on the donkey... :-)
    Device
    Storm 2 9550
    OS
    Boring ol' .714 - at this point just waiting for OS 6
    Posts
    229
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by jcorv58
    So is anyone else on tmobile and still using the .151 radio and holding a stable EDGE even when using data intensive apps? I'm hoping to say goodbye to .90 radio soon
    The new radio is def working pretty well. MMS is weird but eventually works.
    Internet browsing is solid but slacker radio won't work. EDGE drops to edge.
    With the new hybrid, browsing is fassstttt. Opera is great for larger websites.
    All in all its solid ...even though its not perfect its better than the headache with .90!

  3. #59
    Join Date
    May 2009
    Location
    MN
    PIN
    223A7502
    Device
    Bold 9700
    OS
    .743
    Posts
    146

    Unhappy

    Quote Originally Posted by tank244 View Post
    Wirelessly posted



    The new radio is def working pretty well. MMS is weird but eventually works.
    Internet browsing is solid but slacker radio won't work. EDGE drops to edge.
    With the new hybrid, browsing is fassstttt. Opera is great for larger websites.
    All in all its solid ...even though its not perfect its better than the headache with .90!
    That's what I was afraid of-if slacker drops to edge then that means we tmobile peeps using data intensive apps are stuck with .90 radio once again...



  4. #60
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    Are there instructions anywhere on how to load the new hybrid on .151?

  5. #61
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Striker951 View Post
    Are there instructions anywhere on how to load the new hybrid on .151?
    Striker just download the .151 OS and install the hybrid over that the hybrid installer contains the .151 radio so need to do what we have done in the past with swap a radio.



  6. #62
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Striker just download the .151 OS and install the hybrid over that the hybrid installer contains the .151 radio so need to do what we have done in the past with swap a radio.
    ok, thanks Bryan, Think I'm going to give the hybrid a try. I was out of town a couple days and my battery was draining really fast with striaght .151.

  7. #63
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    YATA!!!!
    Device
    Storm 9530
    OS
    v10 Hybrid
    Posts
    38

    MMS Issue

    I have the MMS issue. Can't send audio in mms, pics work fine though. I wiped and installed the .151 7.1.4. Should I have installed the .151 straight first? Never had to do that before.

  8. #64
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Striker951 View Post
    ok, thanks Bryan, Think I'm going to give the hybrid a try. I was out of town a couple days and my battery was draining really fast with striaght .151.
    Battery life has been pretty damn good on this one Striker :fing02:


    Quote Originally Posted by yamaberry View Post
    I have the MMS issue. Can't send audio in mms, pics work fine though. I wiped and installed the .151 7.1.4. Should I have installed the .151 straight first? Never had to do that before.
    No you did it fine unfortunately we can't seem to peg what is causing the MMS issue. Did you have this issue on any other OS's? It seems to be random on who it is affecting.

Page 8 of 32 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •