Page 20 of 32 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 153 to 160 of 255

  1. #153
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    NY
    Device
    Storm
    OS
    .152
    Posts
    18
    Aright i loaded it up last night, My LED wasnt working.
    I also had the berry buzz beta on it, that still didnt work..
    Any ideas to get it working?
    Thanks



  2. #154
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by David522 View Post
    Aright i loaded it up last night, My LED wasnt working.
    I also had the berry buzz beta on it, that still didnt work..
    Any ideas to get it working?
    Thanks
    Not sure I understand what "it" is that you are referring to.

  3. #155
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NY
    PIN
    up
    Device
    Storm 9550
    OS
    Stock 5.0.0.320
    Posts
    330
    Quote Originally Posted by BlckBrryMD View Post
    BBCrackman was one of the key reasons I came to BBOS and signed up.
    +1
    he's the reason i found out about this site.



  4. #156
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by quiet1 View Post
    +1
    he's the reason i found out about this site.
    Welcome to BlackBerryOS quiet1!!! I look forward to seeing you in the forums!!

  5. #157
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    97
    Welcome to BlackBerryOS Corey!!!

    Here is the OP link with install and pics, hope this helps. If you run into any issues we are all here to help... V7.1.4-151 install
    Thank you very much Figured it out.

    I love this new OS and hybrid. The phone is so much faster.

    Your work is very much appreciated



  6. #158
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Matthews NC
    PIN
    Yes
    Device
    Storm
    OS
    141
    Posts
    12

    Music plays 1 song and stops...have to keep starting after each.

    This is my 1st Post. Hope I am doing it right. I install hybrid and all work great with one exception. When I play music it will only play 1 song at a time. Not sure if I have a setting wrong or it is an issue. Thanks in Advance for your help

  7. #159
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by thyder View Post
    This is my 1st Post. Hope I am doing it right. I install hybrid and all work great with one exception. When I play music it will only play 1 song at a time. Not sure if I have a setting wrong or it is an issue. Thanks in Advance for your help
    welcome to BlackberryOS thyder

    So can you let me know the steps you took to install this hybrid?

  8. #160
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Matthews NC
    PIN
    Yes
    Device
    Storm
    OS
    141
    Posts
    12
    I had 151 installed and installed hybrid over it.

Page 20 of 32 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •