Page 51 of 59 FirstFirst ... 414950515253 ... LastLast
Results 401 to 408 of 471

  1. #401
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Quote Originally Posted by rlervin View Post
    I am getting ready to install now! I will post back later.
    Do you use SocialScope?



  2. #402
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by gordtm View Post
    Do you use SocialScope?
    Nope. Sorry!

  3. #403
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555

    Beta6v9 Problem

    I have loaded the new hybrid. I am getting the following error when trying to start WeatherBug:

    Error starting wb.monsoon:Class 'net.rim.device.api.system.CodeModuleListener' not found.

    Any ideas on what this is?
    Last edited by rlervin; 08-26-2009 at 06:52 AM.



  4. #404
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by rlervin
    I have loaded the new hybrid. I am getting the following error when trying to start WeatherBug:

    Error starting wb.monsoon:'net.rim.device.api.system.CodeModuleLi stener' not found.

    Any ideas on what this is?
    My Berry Weather works. May want to try that until Lyricidal can get a fix. I'm using UberTwitter until he can get SocialScope working.

  5. #405
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by rlervin
    I have loaded the new hybrid. I am getting the following error when trying to start WeatherBug:

    Error starting wb.monsoon:'net.rim.device.api.system.CodeModuleLi stener' not found.

    Any ideas on what this is?
    Looks like a similar type error as mine.



  6. #406
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by gordtm View Post
    Wirelessly posted



    Looks like a similar type error as mine.
    Looks like everything else is working for me. Hopefully there is a quick fix for it.

  7. #407
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Wirelessly posted

    Just seems to be apps that need this eListener modules like weatherbug and socialscope. Berry Weath
    er and UberTwitter don't seem to need them.
    Last edited by gordtm; 08-26-2009 at 06:35 AM.

  8. #408
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    I can't seem to find Beta 6v9.

    any help?? Thanks

Page 51 of 59 FirstFirst ... 414950515253 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •