Page 28 of 40 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 217 to 224 of 320

  1. #217
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by awill300 View Post
    now before I swap this combo should work right? (.151/BBC V7.1.3/.132sfi)
    Yep you should be fine



  2. #218
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    GA
    Device
    9550
    OS
    Hybrid
    Posts
    354
    great here we go

  3. #219
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    GA
    Device
    9550
    OS
    Hybrid
    Posts
    354
    Hey Bryan everything is working great thanks bro!!!



  4. #220
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by awill300 View Post
    Hey Bryan everything is working great thanks bro!!!
    Glad to hear it :fing02:

  5. #221
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by awill300 View Post
    Hey Bryan everything is working great thanks bro!!!
    Sorry, this is off topic, but I absolutely love your German Shepherd!!!



  6. #222
    Join Date
    May 2009
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Device
    Blackberry
    OS
    hybrid
    Posts
    372

    Thumbs up Here's a solution... :)

    try replacing net_rim_plazmic_mediaengine_pme12.cod with .132 version or from any of OOAK's 5.9.x hybrids...
    then simply copy+paste .132 radio file to the CDMA folder...
    this should work...
    it has worked for me... i'm now using .148 radio with Lyricidal's beta6 falwlessly...

    also... since Lyricidal's beta6 uses the new 9530 .151 files... it seems much more smooth & snappier than any of the previous hybrids... (with all due respect to all hybrid developers...this is what i found... )

    Quote Originally Posted by awill300 View Post
    Just got on, but does anyone know how to get the .132sfi to work with .151?
    Last edited by gabriel; 07-12-2009 at 01:09 AM.

  7. #223
    Join Date
    May 2009
    Location
    Cincinnati, Ohio
    Device
    Storm
    OS
    BBCrackman's v10 Hybrid
    Posts
    70
    This is something that's weird... I loaded .151 on my phone. I wiped it first and then loaded it. Everything went fine and it has been running great but now, every time I open DM, I'm getting a message that their is an upgrade for my BlackBerry Core Applications. I checked and I'm running .151. Anyone else see this or have an idea why I'm getting that?

  8. #224
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by jschare View Post
    This is something that's weird... I loaded .151 on my phone. I wiped it first and then loaded it. Everything went fine and it has been running great but now, every time I open DM, I'm getting a message that their is an upgrade for my BlackBerry Core Applications. I checked and I'm running .151. Anyone else see this or have an idea why I'm getting that?
    Did you use Shrink A OS before installing?

Page 28 of 40 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •