Page 25 of 40 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 193 to 200 of 320

  1. #193
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by gordtm View Post
    I have been getting random reboots lately, about two a day. Anybody else been having them?
    Umm no, it's been pretty steady. Did you did you a BBC wipe lol. What I mean did you wipe the handheld first and then wipe with JL?



  2. #194
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Umm no, it's been pretty steady. Did you did you a BBC wipe lol. What I mean did you wipe the handheld first and then wipe with JL?
    Yes I did what Crackman suggested and wiped first through the security option and then wiped with BBAK.
    Maybe the OS just needs some time to settle in?

  3. #195
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Quote Originally Posted by gordtm View Post
    Yes I did what Crackman suggested and wiped first through the security option and then wiped with BBAK.
    Maybe the OS just needs some time to settle in?
    If it continues, I'll wipe all my data again and sync contacts and calendar and manually adjust all my settings.



  4. #196
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by gordtm View Post
    Yes I did what Crackman suggested and wiped first through the security option and then wiped with BBAK.
    Maybe the OS just needs some time to settle in?
    I would give it a chance to settle in.

  5. #197
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by gordtm View Post
    If it continues, I'll wipe all my data again and sync contacts and calendar and manually adjust all my settings.
    We call that the BBC/Patches install method lol



  6. #198
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Albuquerque
    PIN
    in my front pocket
    Device
    8900
    OS
    bbc hybrid
    Posts
    101
    Quote Originally Posted by jcoolw View Post
    Ok, so I need to retract my previous post.
    I am running 151 with no mods and it has settled in pretty well. It was bouncing around with EDGE and edge for a little bit but it seems to be holding strong EDGE now.

    I am impressed and happy!!!!!
    I'm sorry to keep going back and forth like this but today I have not had EDGE all day today, so I am going back to 148 with 90

  7. #199
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Albuquerque
    PIN
    in my front pocket
    Device
    8900
    OS
    bbc hybrid
    Posts
    101
    Quote Originally Posted by Jbermudez View Post
    My friend. Are you sure about that? I'm a GSM user, but when I install this OS, I couldn't get EDGE (I wait for 15 or 20 min)

    Did you check when you push "Off the conexion" and push "On the conexion" again?
    How much time did you get EDGE? Also, How much time after a battery pull did you get EDGE?
    Any problems with 3rd party app? I mean, with the app who need a conexion (IM+, Beejie, etc)

    When I use .90 radio is perfect, I can get EDGE almost inmediatly
    sorry, I posted above, but yeah I am having problems with it now.

  8. #200
    Join Date
    Jul 2009
    PIN
    Ask It
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.230 by BBCrackman
    Posts
    179
    Quote Originally Posted by terrycctt View Post
    151 is close to 141 for me nothing is working right and i loaded twice to make sure. to make a call you have to chose on screen not the green phone button. mms didnt work and niether did email pics being sent to me. browser was alright. i dont use most apps cause i dont have a real use to put them on all the time so mem hasnt been an issue since at least 132. the signal wasnt too bad it was half mast for both days though with even strait 148 i always had a full bar. batt was ok same as before on 148
    I think, maybe you didn't install the OS correctly. Did you erase your OS before and erase the folder that contains the OS files?. Please, give another chance to this OS, I think, this is the best OS release

    Quote Originally Posted by jcoolw View Post
    sorry, I posted above, but yeah I am having problems with it now.
    Umm, Did you "wipe the handheld first and then wipe with JL"? I'm running now and works perfect.

    See this post, and give another chance to this OS

    http://www.blackberryos.com/forums/9...te-2-a-26.html

Page 25 of 40 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •