Page 33 of 64 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 257 to 264 of 510

  1. #257
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by smcoldbb View Post
    jinx! you can't post until someone says your name :fing26:
    :lmao: well played



  2. #258
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Nor Cal
    Device
    9530 Storm
    OS
    Constantly Changing so lost track!?!
    Posts
    400
    Curious what updates were improved on this compared to the original V7? Is this utilizing the new 5.0 files? Just curious.....

  3. #259
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    Quote Originally Posted by Johnny-5 View Post
    Curious what updates were improved on this compared to the original V7? Is this utilizing the new 5.0 files? Just curious.....
    yes to the best of my knowledge it's just the 5.0.0.100 files and some .151 files



  4. #260
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    United States
    PIN
    BALL
    Device
    Blackberry Tour 9630
    OS
    5.0.0.519
    Posts
    99


    Anyone else having this problem?

  5. #261
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by freebirds87 View Post


    Anyone else having this problem?
    No Freebird I haven't seen that issue yet? Have you tried re downloading?



  6. #262
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    Quote Originally Posted by freebirds87 View Post


    Anyone else having this problem?
    interesting have you tried re downloading maybe its just a bad D/L

  7. #263
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boynton Beach,FL
    Device
    Storm 9550
    OS
    .713 based Hybrid
    Posts
    446
    I have been attempting to download V7.1 update 2 but when it starts to run and install I get problem with the file being invalid, basically nothing downloaded though it took 10 mins or so and showed 36 mb download. I also found neither the .132 or .148 links are working either, any ideas?

  8. #264
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boynton Beach,FL
    Device
    Storm 9550
    OS
    .713 based Hybrid
    Posts
    446
    Quote Originally Posted by freebirds87 View Post


    Anyone else having this problem?
    me two, had it happen twice

Page 33 of 64 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •