Page 9 of 59 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 65 to 72 of 472

  1. #65
    Join Date
    May 2009
    PIN
    304A5F4C
    Device
    9530
    OS
    148 v7.2
    Posts
    10
    How do I join a multi-language?



  2. #66
    Join Date
    May 2009
    PIN
    304A5F4C
    Device
    9530
    OS
    148 v7.2
    Posts
    10
    Is the Chinese character input

  3. #67
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by miami1683 View Post
    It has happend to me more than once. Almost everyday in fact. With V7.1 I haven't seen it yet, but it's only been hours. We'll see as it sets in a little more
    Ok please let us know.



  4. #68
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Tour 9630
    Posts
    43
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Ok please let us know.
    Quote Originally Posted by Crickee View Post
    Has anyone had any problems answering an incoming call since v7 or v7.1? This happens to me on and off. The phone will ring, I can click on answer on the screen and you think you are answering, then it starts ringing again. The same thing happens when I hit the green telephone button. This does not happen all the time. I had v7 w/148 and also tried 132 (which my phone likes better). I have had v7.1 w/132 since it came out vip. Any ideas? hone: hello???
    I've had the same issue off and on. Just thought it was operator error. Was using bbamped theme. Since just switching have not received any calls.

  5. #69
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by sdifw View Post
    I've had the same issue off and on. Just thought it was operator error. Was using bbamped theme. Since just switching have not received any calls.
    This issue seems to be hit and miss on who it affects (like most storm issues). I have used a number of different themes on both 7 and 7.1 and have never had the issue.



  6. #70
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    9530 Storm
    OS
    Newest BBC Hybrid
    Posts
    4
    This hybrid is great in every way but I was wondering if anyone could tell me what files I would have to swap out in order for themes to work. I guess I would use crackutil to do so, but I'm not sure what files to swap out. Thanks for any help.

  7. #71
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by RickS View Post
    This hybrid is great in every way but I was wondering if anyone could tell me what files I would have to swap out in order for themes to work. I guess I would use crackutil to do so, but I'm not sure what files to swap out. Thanks for any help.
    Ricks no one knows the exact .151 files to swap out, if you want the themes to work you would have to just get rid of the .151 files all together or go one by one.

  8. #72
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    I take that back Rick maybe if you swap out the plazmic files they would work but I could be wrong LOL

Page 9 of 59 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •