Page 7 of 59 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast
Results 49 to 56 of 472

  1. #49
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by RideRedMotoX View Post
    I used .132 cause .148 drives me crazy. Ok I will try that out.
    Great glad I caught you LOL

    let us know



  2. #50
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    just keep an eye on what you check and dont check in the apploader window. Thats is very strange that is not showing up in DM.

    oh well. when in doubt wipe it out..or off in this case. It's the long way around most of the time with a storm.

  3. #51
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Tour 9630
    Posts
    20
    Im ready to install the new OS but you said you caught me. Does that mean I should load .148?



  4. #52
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    no you can load .132 if you like. makes no difference.

  5. #53
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Tour 9630
    Posts
    20
    Well I guess I just needed to reload. I used .132 and made sure they were marked in DM. Thanks guys. I appreciate it.



  6. #54
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by RideRedMotoX View Post
    Well I guess I just needed to reload. I used .132 and made sure they were marked in DM. Thanks guys. I appreciate it.
    Glad to hear it :fing02:

  7. #55
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Fort Defiance, VA
    PIN
    which one? I've lost count!
    Device
    9800
    OS
    Let me check!
    Posts
    275

    Answer incoming call issues?

    Has anyone had any problems answering an incoming call since v7 or v7.1? This happens to me on and off. The phone will ring, I can click on answer on the screen and you think you are answering, then it starts ringing again. The same thing happens when I hit the green telephone button. This does not happen all the time. I had v7 w/148 and also tried 132 (which my phone likes better). I have had v7.1 w/132 since it came out vip. Any ideas? hone: hello???

  8. #56
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Crickee View Post
    Has anyone had any problems answering an incoming call since v7 or v7.1? This happens to me on and off. The phone will ring, I can click on answer on the screen and you think you are answering, then it starts ringing again. The same thing happens when I hit the green telephone button. This does not happen all the time. I had v7 w/148 and also tried 132 (which my phone likes better). I have had v7.1 w/132 since it came out vip. Any ideas? hone: hello???
    Hmm no I have not had any issues with this. Are you using a theme by chance?

Page 7 of 59 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •