Page 24 of 59 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 185 to 192 of 472

  1. #185
    stevealb is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 2
    OS
    .713
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Since I do not use a holster I cannot address that issue. But for the second one, everything works fine. Perhaps try going with straight 148 and see if this happens. If it does might be a hardware problem, if it doesn't then perhaps your phone has some glitches with the hybrid.
    I don't really think it's a hardware problem as it only began occurring with these hybrids. Is there no better answer than using straight .148?




  2. #186
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by stevealb View Post
    I don't really think it's a hardware problem as it only began occurring with these hybrids. Is there no better answer than using straight .148?
    As you know these Storms are rather finicky and each has it's own personality. Did you wipe before you installed the latest hybrid.

  3. #187
    bbcrackman's Avatar
    bbcrackman is offline BlackBerryOS Grand Master
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by stevealb View Post
    I am running v7.1.2, first with .148 and now with .132. I am having the same intermittent problem with the screen button and the hard button just not answering the call. It takes several frantic presses to get it to answer the call. I notice it most in two instances: 1) When I take the phone out of the holster and it is transitioning from landscape to portrait; and 2) When I am on the web and the phone rings.

    Any thoughts about how to get rid of this problem?

    Thanks for this great hybrid!
    Make sure in Options/Advanced Options/Applications/highlight "Phone"/BB Button/Edit Permissions that it is set to "Allow" in all circumstances. Verify for Core Applications and System Software too.

  4. #188
    stevealb is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 2
    OS
    .713
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    As you know these Storms are rather finicky and each has it's own personality. Did you wipe before you installed the latest hybrid.
    I wiped, loaded .148 then the hybrid, then apploader.

  5. #189
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by stevealb View Post
    I wiped, loaded .148 then the hybrid, then apploader.
    Ok. Check out the suggestion BBC just posted above yours.

  6. #190
    stevealb is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 2
    OS
    .713
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by bbcrackman View Post
    Make sure in Options/Advanced Options/Applications/highlight "Phone"/BB Button/Edit Permissions that it is set to "Allow" in all circumstances. Verify for Core Applications and System Software too.
    I'll try these settings and let you know. Thanks so much for the help and even moreso for the incredible hybrid!

  7. #191
    bbcrackman's Avatar
    bbcrackman is offline BlackBerryOS Grand Master
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by stevealb View Post
    I'll try these settings and let you know. Thanks so much for the help and even moreso for the incredible hybrid!
    Thanks stevealb, let us know how it goes

  8. #192
    Crickee's Avatar
    Crickee is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Fort Defiance, VA
    PIN
    which one? I've lost count!
    Device
    9800
    OS
    Let me check!
    Posts
    275
    Quote Originally Posted by bbcrackman View Post
    Make sure in Options/Advanced Options/Applications/highlight "Phone"/BB Button/Edit Permissions that it is set to "Allow" in all circumstances. Verify for Core Applications and System Software too.
    Hey BBC! I checked the above info on my phone and it is correct. I did not have this issue until v7 straight 148, then 132 and now v7.1 w/132. Yesterday when I originally posted the thread, it was suggested that it could be theme related. I just downloaded Natemz new BBOS theme, to check this out. I will post back here tomorrow and let you know.

Page 24 of 59 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •