Page 14 of 59 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 105 to 112 of 472

  1. #105
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    goto options>advanced>applications>BB Button over core applications and if you see 5.0.0.110 in there, your good to go :fing02:



  2. #106
    Join Date
    May 2009
    Location
    Florida
    PIN
    3069D40A
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.140 Querky but alot better
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by Stiefler07 View Post
    goto options>advanced>applications>BB Button over core applications and if you see 5.0.0.110 in there, your good to go :fing02:
    Mucho Gracias Senor.. Much appreciated I feel like a noob and yet I am the BB go to guy in the family. I have 3 running and I am the only one who understands them.
    Thanks for the fast reply too..:biggthumpup:

  3. #107
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    311D5778
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    61
    I scanned the whole thread and didn't see an answer, so I apologize if I missed it!

    Mule sent me detailed directions for doing the update which I followed precisely. However, one of his steps included going into setup, then email settings. All I get is "your device had a problem connecting to the server". I did the register step and received the registration text. What step did I miss?

    Thanks...



  4. #108
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by mrolfe View Post
    Mucho Gracias Senor.. Much appreciated I feel like a noob and yet I am the BB go to guy in the family. I have 3 running and I am the only one who understands them.
    Thanks for the fast reply too..:biggthumpup:
    LOL we are here for ya!

    Quote Originally Posted by firemare View Post
    I scanned the whole thread and didn't see an answer, so I apologize if I missed it!

    Mule sent me detailed directions for doing the update which I followed precisely. However, one of his steps included going into setup, then email settings. All I get is "your device had a problem connecting to the server". I did the register step and received the registration text. What step did I miss?

    Thanks...
    You most likely didnt miss a step, sometimes this is a common error that we resend service books for

  5. #109
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by firemare View Post
    I scanned the whole thread and didn't see an answer, so I apologize if I missed it!

    Mule sent me detailed directions for doing the update which I followed precisely. However, one of his steps included going into setup, then email settings. All I get is "your device had a problem connecting to the server". I did the register step and received the registration text. What step did I miss?

    Thanks...
    Did you do the 3 obligitory batt pulls?

    If so go to Manage Connections/Mobile Network Connections/BB Button/Diagnotic Test/BB Button/Run this will re register your device on the wireless network and re register on the blackberry network



  6. #110
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by bbcrackman View Post
    Did you do the 3 obligitory batt pulls?

    If so go to Manage Connections/Mobile Network Connections/BB Button/Diagnotic Test/BB Button/Run this will re register your device on the wireless network and re register on the blackberry network
    nice tip BBCM, i forgot bout this one

  7. #111
    Join Date
    May 2009
    Location
    Florida
    PIN
    3069D40A
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.140 Querky but alot better
    Posts
    36


    for you Stiefler07

    Since I was/am a Buckeye too

  8. #112
    Join Date
    May 2009
    Device
    9530
    OS
    .141
    Posts
    1

    Crackman version 2 NO Broswer or MMS come up

    any suggestions, i did the wipe and 3 battery pulls

Page 14 of 59 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •