Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 65 to 69 of 69

  1. #65
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    I really don't know anything about this hybrid. Does it have THE theme issue?



  2. #66
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oak Cliff, Texas, Un
    PIN
    Not Requir
    Device
    Incredible
    OS
    Android
    Posts
    1,339
    Wirelessly posted (Stormy 4)

    Quote Originally Posted by gordtm
    I really don't know anything about this hybrid. Does it have THE theme issue?
    Yes it has the theme issue. But that's with all by hybrids that are using the 151 files.

  3. #67
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SC, originally Boston, MA
    Device
    STORM 2 9550
    OS
    5.0.0.
    Posts
    218
    Version 5.85 (released 6-22 11pm)

    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

    removed about 20 5.0 files, this has improved the overall stability and improved the battery life/memory management.
    Added in the alx files that were supposed to be in the 'Removed Files' folder that was not in 5.8.
    changed the alx files in the core of the hybrid from 132 to 148, plus one 151 alx file.
    The known issues are still there:
    up swipe doesn't show the keyboard
    when locked the vibrate/silent mode button is mostly for show
    the green box when taking a pic isn't there (doesn't effect picture taking though)
    Video Recorder doesn't show time until you stop the recording (doesn't effect recording)



  4. #68
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oak Cliff, Texas, Un
    PIN
    Not Requir
    Device
    Incredible
    OS
    Android
    Posts
    1,339
    Wirelessly posted (Stormy 4)

    Ok cool. Thanks oneofakindpc

  5. #69
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oak Cliff, Texas, Un
    PIN
    Not Requir
    Device
    Incredible
    OS
    Android
    Posts
    1,339
    Wirelessly posted (Stormy 4)

    Memory holding up. Get quicker by the day. Only had one issue yesterday. I was listening to my media player. And got a text. Well after the sound went off on the phone. Music stopped and didn't start back. Looked at media and it said alert is active. Cannot play. Well I turned sound to vibrate and then looked at it again and nothing. So I did a reset using quick launch. And haven't had it happen again.



Page 9 of 9 FirstFirst ... 789

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •