App loader not working - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 26 of 26

Thread: App loader not working

  1. #21
    bb9530 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    May 2009
    PIN
    3050XXXX
    Device
    Storm 9530
    OS
    Running OS 5.0.0.3XX
    Posts
    242
    Liked
    0 times
    Thanks all of you for your enthusiasm!!!




  2. #22
    cruznthru's Avatar
    cruznthru is offline BlackBerryOS Addict
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Device
    9650 & 9530
    Posts
    793
    Liked
    5 times
    Quote Originally Posted by bb9530 View Post
    Thanks all of you for your enthusiasm!!!
    It's your enthusiasm we appriciate!..Happy posting.

  3. #23
    snunes is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Idaho
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    46
    Liked
    0 times
    Thanks everyone for all the helpful info. I should have thought of it but Jlevy had the right idea. I wiped the phone first and everything worked perfect.

  4. #24
    d_1000's Avatar
    d_1000 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chicago 'Burbs †
    PIN
    ch me
    Device
    Storm
    OS
    Willyboy 95xx v2.3
    Posts
    322
    Liked
    0 times
    I had a similar issue when trying to install v7. The solution that worked for me was to install V7 into an empty folder and then drag the files into the correct folders (loader) and it loaded right up...This was after hours of frustration!! It was so worth it after I got v7 running.

    Thanks to all who helped.

  5. #25
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by d_1000 View Post
    I had a similar issue when trying to install v7. The solution that worked for me was to install V7 into an empty folder and then drag the files into the correct folders (loader) and it loaded right up...This was after hours of frustration!! It was so worth it after I got v7 running.

    Thanks to all who helped.
    Nice suggestion thanks for adding that.

  6. #26
    sius071 is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Oct 2010
    PIN
    unknown
    Device
    9000
    OS
    5.0
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    well im struggling with this problem COM error during Open: (0x80040001) Error: unable to open port. i had this problem for at least 2 months and still can get the bb to work can anyone tell me something new or is it a hardware fault.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •