Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 57 to 64 of 82

  1. #57
    Join Date
    May 2009
    Location
    Mansfield MA
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.148 (PL 4.0.0.181)
    Posts
    84
    Loader.exe doesnt see my PIN...any ideas? This happened before, so I used DM to upgrade to V7 before



  2. #58
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by spepi View Post
    Loader.exe doesnt see my PIN...any ideas? This happened before, so I used DM to upgrade to V7 before
    try rebooting your PC with the phone plugged in

  3. #59
    Join Date
    May 2009
    Location
    Mansfield MA
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.148 (PL 4.0.0.181)
    Posts
    84
    Still doesnt see it



  4. #60
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by spepi View Post
    Still doesnt see it
    Try these steps

    -Disconnect the BlackBerry device from the computer.
    -In BlackBerry Desktop Manager, open Application Loader and click Next.
    -Perform a hard reset on the BlackBerry device.
    -Reconnect the BlackBerry device to the computer before the BlackBerry device finishes resetting, and complete one of the following steps:
    -For BlackBerry devices with a USB connection, wait until the drop-down list on the Communication Port Selection window changes to USB PIN and click Next.
    -For BlackBerry devices with a serial connection, click Next on the Communication Port Selection window.
    -If the Handheld Password Required dialog box appears, type your password. The Application Loader will detect the BlackBerry device.

    Note: If these steps do not complete successfully the first time, the BlackBerry device might have finished resetting before the Application Loader could connect to the BlackBerry device.
    Edit/Delete Message

  5. #61
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Myrtle Beach SC
    Device
    Blackberry storm 9530
    OS
    238/230 hybrid
    Posts
    75
    I have a problem with my smrtguard, when i send a audio ping to my phone the led light will work but no sound



  6. #62
    Join Date
    May 2009
    Location
    Mansfield MA
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.148 (PL 4.0.0.181)
    Posts
    84
    tried all over again...just not making me happy...reverted back to VZW 148...for now......

  7. #63
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by spepi View Post
    tried all over again...just not making me happy...reverted back to VZW 148...for now......
    Dang sorry to hear it Spepi Well at least you didn't have to go back to .75 :lmao:

  8. #64
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Woonsocket, RI
    Device
    9630 Tour
    OS
    5.0.0.591
    Posts
    39
    I couldn't get MeterBerry to reboot. Deleted it and installed Quickpull. I also couldn't get Pocket Day Professional to open with v7. I ended up doing a wipe with BBSAK and then doing a fresh install of .148.

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •