Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 8 of 53

  1. #1
    Kinitoki's Avatar
    Kinitoki is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Tallahassee,FL
    PIN
    30483466
    Device
    Storm 9530 ATT
    OS
    .148, .181
    Posts
    10

    ATT Browser edge,EDGE issues after 4.7.0.148 update

    Good day all, I have an issue with the browser. I receive EDGE with the e-mail client and applications, but when I try and use the browser it downgrades to edge automatically. Once I close the browser it goes back to EDGE in about a minute or so. Can someone help me and the others with the same problem? Thanks



  2. #2
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Try this link:
    http://www.blackberryos.com/forums/b...crackutil.html

    Let us know on progress

  3. #3
    Kinitoki's Avatar
    Kinitoki is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Tallahassee,FL
    PIN
    30483466
    Device
    Storm 9530 ATT
    OS
    .148, .181
    Posts
    10
    I used that to enable the browser on the phone. It moves excessively slow and does not fully load because of the switch to edge.



  4. #4
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by Kinitoki View Post
    I used that to enable the browser on the phone. It moves excessively slow and does not fully load because of the switch to edge.
    Did you do the 3 60-second battery pulls? Try that and see if helps....if not may be try a different radio...

  5. #5
    Kinitoki's Avatar
    Kinitoki is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Tallahassee,FL
    PIN
    30483466
    Device
    Storm 9530 ATT
    OS
    .148, .181
    Posts
    10
    Could it be some service books that I need to delete that is by verizon, that could be conflicting with att?



  6. #6
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Kinitoki View Post
    Could it be some service books that I need to delete that is by verizon, that could be conflicting with att?
    The problem is that past .90 radio code, most do not hold a steady EDGE connection. I would suggest installing the .90 radio code and I think you will find your issues resolved. Let us know if you need any further help.

  7. #7
    Kinitoki's Avatar
    Kinitoki is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Tallahassee,FL
    PIN
    30483466
    Device
    Storm 9530 ATT
    OS
    .148, .181
    Posts
    10
    Should I use swap a radio? I had a bad experience with that program a few days ago.

  8. #8
    Absolute's Avatar
    Absolute is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    PIN
    .
    Device
    9530
    OS
    Latest and Greatest
    Posts
    90
    I have Tmo and I have been having alot of problems with the .90 radio file on the new software. Like the .148 version with the .90 radio file is horrible. There is more restarting and freezing then I have ever expirenced.... Hmm...

Page 1 of 7 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •