ATT Browser edge,EDGE issues after 4.7.0.148 update - Page 3
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 53 of 53

Thread: ATT Browser edge,EDGE issues after 4.7.0.148 update

  1. #41
    Absolute's Avatar
    Absolute is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    PIN
    .
    Device
    9530
    OS
    Latest and Greatest
    Posts
    90
    Liked
    0 times
    .90 is a flop with .148
    I'm going to try that .132 and the .141 and see whats up




  2. #42
    Kinitoki's Avatar
    Kinitoki is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Tallahassee,FL
    PIN
    30483466
    Device
    Storm 9530 ATT
    OS
    .148, .181
    Posts
    10
    Liked
    0 times
    I am now running .151, .181, many say that .90 will work but I am weary. I still have the EDGE.edge issue with the browser or an application that puts a strain on the radio.

  3. #43
    gabriel's Avatar
    gabriel is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    May 2009
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Device
    Blackberry
    OS
    hybrid
    Posts
    372
    Liked
    1 times
    You can try out BBcrackman v7 with .90 radio...
    Or... Lyricidal already has a .90 version hybrid:

    http://www.blackberryos.com/forums/9...00-hybrid.html

    Quote Originally Posted by Kinitoki View Post
    I am now running .151, .181, many say that .90 will work but I am weary. I still have the EDGE.edge issue with the browser or an application that puts a strain on the radio.

  4. #44
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by gabriel View Post
    You can try out BBcrackman v7 with .90 radio...
    Or... Lyricidal already has a .90 version hybrid:

    http://www.blackberryos.com/forums/9...00-hybrid.html
    Very true the only problem is .90 can cause problems such as random reboots, the Verizon Screen of death and media card lock ups. Some have had great experiences for others it's been frustrating.

  5. #45
    Kinitoki's Avatar
    Kinitoki is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Tallahassee,FL
    PIN
    30483466
    Device
    Storm 9530 ATT
    OS
    .148, .181
    Posts
    10
    Liked
    0 times
    Good day all, Bryan I got your message thanks. I tried the .90 also, I have had majour reboots, freezes and memory is bad. ATT users need a better radio. The original radio was the best as far as stability.

  6. #46
    Absolute's Avatar
    Absolute is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    PIN
    .
    Device
    9530
    OS
    Latest and Greatest
    Posts
    90
    Liked
    0 times
    I'm going to try the .148 radio with the V7 Hybird as it comes. Just use the fix and see if that helps.
    I will let you know ASAP!
    ~Abs

  7. #47
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by Absolute View Post
    I'm going to try the .148 radio with the V7 Hybird as it comes. Just use the fix and see if that helps.
    I will let you know ASAP!
    ~Abs
    Let us know how it goes.

  8. #48
    Absolute's Avatar
    Absolute is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    PIN
    .
    Device
    9530
    OS
    Latest and Greatest
    Posts
    90
    Liked
    0 times
    Waiting for boot. I have noticed that call waiting has been a issue in .148, anyone else notice that?

  9. #49
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Liked
    3 times
    Quote Originally Posted by Absolute View Post
    Waiting for boot. I have noticed that call waiting has been a issue in .148, anyone else notice that?
    Mine is fine with .148 radio...but GSM may be different. RIM just needs to fix both radios: GSM and CDMA

  10. #50
    Absolute's Avatar
    Absolute is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    PIN
    .
    Device
    9530
    OS
    Latest and Greatest
    Posts
    90
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    Mine is fine with .148 radio...but GSM may be different. RIM just needs to fix both radios: GSM and CDMA
    I agree!!
    opcorn: I'll just sit and wait

  11. #51
    Absolute's Avatar
    Absolute is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    PIN
    .
    Device
    9530
    OS
    Latest and Greatest
    Posts
    90
    Liked
    0 times
    Okay, up and running!
    So far so good...
    I need to do my 3 battery pulls but I wanted to test the internet before I did so.
    The .148 radio works fine so far with the EDGE crackuti fix. I will post back tomorrow after work with more in-depth findings!
    ~Abs

  12. #52
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by Absolute View Post
    Okay, up and running!
    So far so good...
    I need to do my 3 battery pulls but I wanted to test the internet before I did so.
    The .148 radio works fine so far with the EDGE crackuti fix. I will post back tomorrow after work with more in-depth findings!
    ~Abs
    Good to hear, let us know.

  13. #53
    Absolute's Avatar
    Absolute is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    PIN
    .
    Device
    9530
    OS
    Latest and Greatest
    Posts
    90
    Liked
    0 times
    Okay, So far... DECENT.
    I got no memory leak so far.It has been about 20 hours since last power up and restart.

    I got only a -10.6 memory loss so im sitting at 36.1 MB
    Battery drain is not bad... with constant use all day i only have about a 4.5% loss a hour.
    EDGE is steady with browser, as long as I don't visit any TMOBILE webpage. It drops to edge. But the Tmo page still loads because it only needs edge to load it. The problem is getting the EDGE back. I also lose EDGE if i get a picture message, that also includes sending. But it still sends with the edge connection as stated above the only problem is getting the EDGE connection back. Other than that its pretty good. Not sure what to do about the MMS and tmo browser problem though. Any ideas? Also when I am getting a call while I'm on the other line, I can answer it but it drops the call who I was previously talking to and instead of showing the other person on hold and the current person who just called in as active, it shows Calling the person who just called in. Its weird. I have no idea whats causing it.

    ~Abs

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •