Page 78 of 83 FirstFirst ... 28687677787980 ... LastLast
Results 617 to 624 of 663

  1. #617
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NC
    PIN
    30FD4F5D
    Device
    Storm 2- 9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    103
    i'll try that again... does it make a difference which dm i put on? i've tried 4.6, 4.7, then whatever the newest update was and no luck



  2. #618
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by oilman View Post
    i'll try that again... does it make a difference which dm i put on? i've tried 4.6, 4.7, then whatever the newest update was and no luck
    No just make sure to remove it with add/remove programs then reboot your pc then install a fresh a copy

  3. #619
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NC
    PIN
    30FD4F5D
    Device
    Storm 2- 9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    103
    ok, i've also noticed (and maybe it's supposed to be this way) that loader.exe stays on when i uninstall dm. would that need to be uninstalled too?



  4. #620
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    oilman, is your application loader wizard not responding after a min or so? i was having that issue coming from straight official .148 and had to wipe the phone for it to work.

  5. #621
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by oilman View Post
    i'll try that again... does it make a difference which dm i put on? i've tried 4.6, 4.7, then whatever the newest update was and no luck
    I have a preference to 4.5, seems to be more stable with a lot less bugs



  6. #622
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NC
    PIN
    30FD4F5D
    Device
    Storm 2- 9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    103
    not so much "not responding." its just bringing up the error message.

    EDIT: to Laney

  7. #623
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NC
    PIN
    30FD4F5D
    Device
    Storm 2- 9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    103
    i may have to wipe, it's bringing up the same friggin error message

  8. #624
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    sorry for the delay,

    i would try wiping, i know some members were having issues with getting the apploader wizard going from straight .148 and that was the only way to get it going again.

    let us know how it goes

Page 78 of 83 FirstFirst ... 28687677787980 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •