Page 50 of 83 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 393 to 400 of 663

  1. #393
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Jersey
    PIN
    30569658
    Device
    Storm
    OS
    v4.7.0.148
    Posts
    136
    now error message like last night.



  2. #394
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    Ok, give it a shot loading in through desktop manager.

  3. #395
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Geeanywhere View Post
    now error message like last night.
    Gee try disconnecting from then net then running loader again and see what happens



  4. #396
    Join Date
    May 2009
    Location
    N.J
    PIN
    304A4802
    Device
    storm
    OS
    .148
    Posts
    226
    do i ({HAVE)} to wipe my device prior to installing it? and also the vendor file wasnt there when i went to delete it

  5. #397
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by brohlijk
    do i ({HAVE)} to wipe my device prior to installing it? and also the vendor file wasnt there when i went to delete it
    No you do not have to, I usually don't. If the vendor file is not there you should be good to gob



  6. #398
    Join Date
    May 2009
    Location
    N.J
    PIN
    304A4802
    Device
    storm
    OS
    .148
    Posts
    226
    Thanks Rellims

  7. #399
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Jersey
    PIN
    30569658
    Device
    Storm
    OS
    v4.7.0.148
    Posts
    136
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Gee try disconnecting from then net then running loader again and see what happens
    I tried it and failed again... :aargh4:

  8. #400
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Jersey
    PIN
    30569658
    Device
    Storm
    OS
    v4.7.0.148
    Posts
    136
    Question... I got the 5.0 Hybrid installed but cant get my v7 still???

Page 50 of 83 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •