Page 85 of 91 FirstFirst ... 35758384858687 ... LastLast
Results 673 to 680 of 725

  1. #673
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by c0Ld View Post
    I did wipe and re-install my third party apps manually, but... I don't think I can put my contacts in manually. It'd be an all-day ordeal.
    Are you contacts stored in Outlook?



  2. #674
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    38
    Nope, they aren't stored or synced with anything.

  3. #675
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by c0Ld View Post
    Nope, they aren't stored or synced with anything.
    I see, so how is your memory currently holding up?



  4. #676
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    38
    I reset a few hours ago at 35mb, 16 down from when I first installed it. I guarantee that if I do the same thing tomorrow it'll be down to 30. I'm half way to tempted to let it hit zero and see what happens.

  5. #677
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    tri-state
    PIN
    n/a
    Device
    9530
    OS
    4.7.0.76
    Posts
    19
    i'm finding this hybrid very snappy. like the overall feel and speed. the app fadeout effect is pretty cool.

    mixed feelings so far about the radio (edge/EDGE), i'll post again in 24 hrs about that....

    so far, 1 battery pull. device is running pretty nicely...



  6. #678
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .419/.692 Hybrid by Lyricidal (Shrunk)
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by c0Ld View Post
    I'm losing memory every restart. I booted up with 51mb at first, and after my second reset today I'm down to 36mb at boot. What gives? The only apps I have installed are gmail, pandora, AIM, google maps, and meterberry, and I'm using the default theme. I had this with v6 as well, and wiping the phone would work to fix it .. for a few days, and then it'd just do it again.
    Have you tried to run it without Pandora and Aim installed and did you have the same problem? Might want to see if either of them is the offender.

  7. #679
    Join Date
    May 2009
    Location
    San Francisco Bay Area
    Device
    Storm
    OS
    OOAK V6.10 - .151/5.0/4.7.1.40
    Posts
    88
    Quote Originally Posted by c0Ld View Post
    I'm losing memory every restart. I booted up with 51mb at first, and after my second reset today I'm down to 36mb at boot. What gives? The only apps I have installed are gmail, pandora, AIM, google maps, and meterberry, and I'm using the default theme. I had this with v6 as well, and wiping the phone would work to fix it .. for a few days, and then it'd just do it again.


    I have noticed that if you have crackberry app store or blackberry appworld, both programs hog up TON's of memory. If you have one of these installed then i'd remove them.

    You can also try wiping again and installed one program at a time and check after each installation. also i've found that if you leave media program open, it will leak memory. but as soon as you close it, it will recover that memory.
    Last edited by x1208x; 06-15-2009 at 07:29 PM.

  8. #680
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    184
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Are you restoring your 3rd party apps and contacts via DM when you install the OS. I would suggest wiping and reinstalling then reinstalling those manually. Over time directories can become corrupted resulting a massive memory loss.
    +1 this worked for me when I had severe memory leak issues..

Page 85 of 91 FirstFirst ... 35758384858687 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •