Page 83 of 91 FirstFirst ... 33738182838485 ... LastLast
Results 657 to 664 of 725

  1. #657
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm
    Posts
    19
    Originally Posted by smiler51 View Post
    Hey Guys,

    i am running BB V7 for a few days. I do have one problem though. When i click the BB button on a name in my address book, I'm missing the option "View Contact" so that i can edit the contact details.

    Any ideas on how to fix that?

    Thanks

    Smiler51
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    Is your menu set to short style menu or full menu? I just checked my menu and it only says "view" in the menu...another thing you can do is just click on the contact and it will bring up details. Look into that....If it's full menu and you are still missing that option, I would suggest backing up everything, wiping and reinstalling OS.
    Unfortunately, when i click on the contact it only brings up the short menu of "Call, SMS, MMS, Set Ring Tone & Full Menu". When i click on full menu, the full menu pops up with everything, except "View Contact". I have "View Speed Dial List" but the View Contact disappeared. I already wiped the phone re-installed the OS. Nothing has changed.

    Anymore ideas?

    Thanks

    Smiler51



  2. #658
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    When you installed the OS did you use Shrink A OS? This has caused problems for some.

  3. #659
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .419/.692 Hybrid by Lyricidal (Shrunk)
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by smiler51 View Post
    Unfortunately, when i click on the contact it only brings up the short menu of "Call, SMS, MMS, Set Ring Tone & Full Menu". When i click on full menu, the full menu pops up with everything, except "View Contact". I have "View Speed Dial List" but the View Contact disappeared. I already wiped the phone re-installed the OS. Nothing has changed.

    Anymore ideas?

    Thanks

    Smiler51
    Are you using a theme other than the stock theme? Themes have been causing all sorts of interesting issues....even some that at a glance appear to be working.



  4. #660
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm
    Posts
    19
    I haven't used Shrink A OS nor do i have any themes installed from what i know. I had a theme installed on a previous installation that i deleted a while ago.
    When i check my themes, only the default Zen one shows up.

    Could there maybe anything left from the old theme?

  5. #661
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by smiler51 View Post
    I haven't used Shrink A OS nor do i have any themes installed from what i know. I had a theme installed on a previous installation that i deleted a while ago.
    When i check my themes, only the default Zen one shows up.

    Could there maybe anything left from the old theme?
    If you deleted it should be gone completely.

    First I would try the following, make sure to back up everything on your phone first. Go to option, security options, then general options. Hit the BB button and then wipe handheld. This will restore everything back to factory settings. Reinstall your backup then try it again.

    If that doesn't work:

    Downgrade your OS to .75 without wiping. Then upgrade back to V7. By downgrading to .75 this will flash your phone and hopefully fix the issue that you are having.



  6. #662
    Join Date
    May 2009
    Location
    VA Beach
    PIN
    if you can
    Device
    9530 Storm
    OS
    5.0.0.230 Shrunk!!!!
    Posts
    735
    can't change the volume on videos????? is that the hybrid????

  7. #663
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by watkins View Post
    can't change the volume on videos????? is that the hybrid????
    Yes I believe you need to pause the video first then adjust the volume.

  8. #664
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    If you deleted it should be gone completely.

    First I would try the following, make sure to back up everything on your phone first. Go to option, security options, then general options. Hit the BB button and then wipe handheld. This will restore everything back to factory settings. Reinstall your backup then try it again.

    If that doesn't work:

    Downgrade your OS to .75 without wiping. Then upgrade back to V7. By downgrading to .75 this will flash your phone and hopefully fix the issue that you are having.
    I just installed the unmodified .148 OS and don't have the contact problem with that.
    I am really going crazy why this is happening. It doesn't make any sense. Only happens with BB V7 for me. I tried both .132 and .148 Radio Code.

    Please let me know other suggestions...

    Thanks!

Page 83 of 91 FirstFirst ... 33738182838485 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •