Page 74 of 91 FirstFirst ... 2464727374757684 ... LastLast
Results 585 to 592 of 725

  1. #585
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .419/.692 Hybrid by Lyricidal (Shrunk)
    Posts
    510
    3:15pm EDT - Still getting server error message...server still apparently down. Oddly, I'm receiving my emails, though.



  2. #586
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Are you guys all in the Northeast?

  3. #587
    Join Date
    May 2009
    Location
    Cambria, CA
    PIN
    306E2428
    Device
    Storm
    OS
    .148 v7
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    What do you get when you use your PC and log into Here?
    OK... went to to site. entered my PW & MEID asked for my PW... didn't know so they would send me one via my BB. got the email.. "asked for user name & PW don't exists. Please use your device to access BIS". Yesterday when I sent the Host Routing table I got an email stating "your handheld has been registered with the wireless network. & I'm in South CA



  4. #588
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Myronbg View Post
    OK... went to to site. entered my PW & MEID asked for my PW... didn't know so they would send me one via my BB. got the email.. "asked for user name & PW don't exists. Please use your device to access BIS". Yesterday when I sent the Host Routing table I got an email stating "your handheld has been registered with the wireless network. & I'm in South CA
    Your log on for the site is the same as the ones you use to access email settings

  5. #589
    Join Date
    May 2009
    Location
    Cambria, CA
    PIN
    306E2428
    Device
    Storm
    OS
    .148 v7
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Your log on for the site is the same as the ones you use to access email settings
    Hmm.. Ok let me try that...whoops... needed to really read your reply, I'll try again later as I think there is a server problem as over in CrackB there's a flood of views for a BIS outage
    Last edited by Myronbg; 06-11-2009 at 04:32 PM.



  6. #590
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Myronbg View Post
    Hmm.. Ok let me try that... is my logon the same as my email address as it didn't accept logon/pw?
    No your username would not be email address. It would something you would have created. You may have to set it up online or through vze tech support if you don't remember you username/PW

  7. #591
    Join Date
    May 2009
    Location
    Cambria, CA
    PIN
    306E2428
    Device
    Storm
    OS
    .148 v7
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    No your username would not be email address. It would something you would have created. You may have to set it up online or through vze tech support if you don't remember you username/PW
    Thanks.. good thing I'm retired and have nothing better to do & actually like the BB Storm "challenge"... My VZ logon & PW are different ... only problem is they're different for on line and BB [I think] so I hope they don't lock me out for trying more than x times!... Let you know

  8. #592
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    myronbg,

    i, as well as some other members are not able to log in to bis right now. it is saying my username and password is invalid, so you might be putting in the correct info and its just down right now.

Page 74 of 91 FirstFirst ... 2464727374757684 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •