Page 57 of 91 FirstFirst ... 747555657585967 ... LastLast
Results 449 to 456 of 725

  1. #449
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    9550
    OS
    5.0 HYBRID
    Posts
    145
    Any fixes in the works to get theme working again. I only have one that works.



  2. #450
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by mickrg123 View Post
    Any fixes in the works to get theme working again. I only have one that works.
    None that I am aware of but I am sure BBC is doing his best.

  3. #451
    Join Date
    May 2009
    Location
    MN
    PIN
    223A7502
    Device
    Bold 9700
    OS
    .743
    Posts
    146

    so far so good

    Seems to be running pretty stable for me so far (knock on wood) not sure about battery life yet though, it seems like it takes forever for my battery to fully charge now, when I had my battery at about 80% it took over an hour to get done, I will have to wait to see how the long it keeps a charge though, I can never comment on memory since I have (and always will) viigo. My apps actually load faster (personal assistant, pandora, evernote, thx to 5.0 browser, I like the new transition effect, accelerometer seems about the same as v6, I haven't noticed any typing lag that has been reported by others. I'm not sure what else to say except that I am running this hybrid with the same radio file that ive used on the last 4 OS (.90) and it actually works a lot better on this one, or it may be wishfull thinking. Overall, this is the best OS so far for me- all this good stuff after I nearly bricked my phone and had a lot of trouble installing this hybrid (I came very close to giving up and breaking it myself too)



  4. #452
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nashville, Tennessee
    PIN
    DROOOOIIII
    Device
    Droid X
    Posts
    3,210
    Quote Originally Posted by jcorv58 View Post
    Seems to be running pretty stable for me so far (knock on wood) not sure about battery life yet though, it seems like it takes forever for my battery to fully charge now, when I had my battery at about 80% it took over an hour to get done, I will have to wait to see how the long it keeps a charge though, I can never comment on memory since I have (and always will) viigo. My apps actually load faster (personal assistant, pandora, evernote, thx to 5.0 browser, I like the new transition effect, accelerometer seems about the same as v6, I haven't noticed any typing lag that has been reported by others. I'm not sure what else to say except that I am running this hybrid with the same radio file that ive used on the last 4 OS (.90) and it actually works a lot better on this one, or it may be wishfull thinking. Overall, this is the best OS so far for me- all this good stuff after I nearly bricked my phone and had a lot of trouble installing this hybrid (I came very close to giving up and breaking it myself too)
    lol, thanks for the update jcorv and welcome to BBOS!

  5. #453
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    West Coast
    Device
    9850 & PB
    OS
    7.0.0.362
    Carrier
    VZW
    Posts
    336
    It took me some time to notice this but like the previous 148 with V6 I lost BB notes/tasks,and maps. I did a complete wipe and install of 148 with v7 and changed radio to .90. Have been running for over four days now and no issues with the exception of not having Notes/Tasks, BBmaps. Did not run Shrink an OS.



  6. #454
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Pblakeney View Post
    It took me some time to notice this but like the previous 148 with V6 I lost BB notes/tasks,and maps. I did a complete wipe and install of 148 with v7 and changed radio to .90. Have been running for over four days now and no issues with the exception of not having Notes/Tasks, BBmaps. Did not run Shrink an OS.
    PB have you tried plugging back into PC and running application loader>add/remove and making sure they are not un checked?

  7. #455
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    West Coast
    Device
    9850 & PB
    OS
    7.0.0.362
    Carrier
    VZW
    Posts
    336
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    PB have you tried plugging back into PC and running application loader>add/remove and making sure they are not un checked?
    Hey Bryan,

    I looked at this earlier and these apps do not show up. I have not done a "Browse" yet.

  8. #456
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Pblakeney View Post
    Hey Bryan,

    I looked at this earlier and these apps do not show up. I have not done a "Browse" yet.
    Do me a favor PB when you get a chance go to your OS folder C>program files>common files>research in motion>shared>loader double click to open your OS folder and then open Java folder do you see a folder in there named "removed files"?

Page 57 of 91 FirstFirst ... 747555657585967 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •