Page 56 of 91 FirstFirst ... 646545556575866 ... LastLast
Results 441 to 448 of 725

  1. #441
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Jersey
    Device
    Bold 9650
    OS
    5.0.0.732
    Posts
    175
    has anyone else noticed that when holstered, if you hold down the mute button, it will NOT change from normal to vibrate, and vice versa?
    i have to go to sound settings and change it through there. i wiped and re-installed, but still doesnt work. not a huge deal, but a very nice feature when it works.
    any info or fixes is greatly appreciated.
    thanks



  2. #442
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    OS
    103/106
    Posts
    20

    Anyone having PocketDay problems on V7?

    I just moved from V6 to 7 and all is fine except PocketDay (PocketDay Redirect) which was working before. Now I get the following error: "Error Starting PocketDay: Class 'Mark1.<private>".ref member out of range" error. I contacted support and their response was:"We do not support non-RIM software" and "That error is caused by memory alignment not being correct for an application. Not much we can do. Sorry". Anyone know what they are talking about and if it can be fixed? Sure hate to lose that app as it is quite good. I did a new install of 148 then a wipe before installing v7 and all went fine.

  3. #443
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ontario, Canada
    Device
    Storm (Bell)
    Posts
    1
    I have noticed when i receive an email with a hyperlink embedded, I can only execute the hyperlink once. Any attempts after that with the same link or any other links in the same email will not execute. I have tried this many times with different links with the same results.
    Last edited by dudkas; 06-08-2009 at 07:06 PM.



  4. #444
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    304EA69C
    Device
    Storm 9530
    OS
    113
    Posts
    77
    2 random reboots in the three hours I had v7 so far. Bittersweet.

  5. #445
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nashville, Tennessee
    PIN
    DROOOOIIII
    Device
    Droid X
    Posts
    3,210
    Quote Originally Posted by Rednukleus View Post
    2 random reboots in the three hours I had v7 so far. Bittersweet.

    Are you using the radio fom .148 or from .90? That sounds like the way .90 acts for some people.



  6. #446
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    Well I did it, as much I hated to, I went back to slow straight .148. Last night I started having issues of my screen going crazy. All I would do is touch my screen and apps would start, not having to press. It started when I got a text and tried to reply to it and when I touched a letter (not press) it would put that letter on the screen and then freeze with that letter highlighted. Couldn't even reply to it. I was out of town so I had to put up with all of it. So today when I got home I went back to straight .148. So far no problems but if it starts doing it again I'll let you know.
    Last edited by Striker951; 06-08-2009 at 07:43 PM.

  7. #447
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Tacoma Wa
    PIN
    30500fa4
    Device
    storm
    OS
    5.0
    Posts
    16
    Ok I wiped, downloaded twice clean dl each time, and love it except when sending a sound file via sms the recipient on a non smart phone cannot receive the file. My kids ask me for ringtones everyday and now they cant get them. Small gripe for an amazing OS but kind of a pain.

  8. #448
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Portland, OR
    Device
    Storm2 9550 / Bold 9650 (VZW)
    OS
    5.0.0.??? Hybrid?
    Posts
    140
    Quote Originally Posted by Striker951 View Post
    Well I did it, as much I hated to, I went back to slow straight .148. Last night I started having issues of my screen going crazy. All I would do is touch my screen and apps would start, not having to press. It started when I got a text and tried to reply to it and when I touched a letter (not press) it would put that letter on the screen and then freeze with that letter highlighted. Couldn't even reply to it. I was out of town so I had to put up with all of it. So today when I got home I went back to straight .148. So far no problems but if it starts doing it again I'll let you know.
    I've had much better results with v7 loaded over .132 and then using Swap-A-Radio to put the .132 radio 'back' (v7 loads the .148 radio file).

    I had assorted little weirdness-es with straight v7 over .148--rotation issues, lots of spinning clocks, etc.

    But, with all things Storm, YMMV...

Page 56 of 91 FirstFirst ... 646545556575866 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •