Page 5 of 91 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast
Results 33 to 40 of 725

  1. #33
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Marathon14 View Post
    I do trust, but hate bloat! going to try and shrink:147:
    Welcome to the dark side Marathon :firedevil:



  2. #34
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Welcome to the dark side Marathon :firedevil:
    His little furry sheep won't dance...I'll bet. :dance:

  3. #35
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by oriofan8 View Post
    His little furry sheep won't dance...I'll bet. :dance:
    :lmao: are you following me :buttkick:



  4. #36
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    :lmao: are you following me :buttkick:
    the word is "stalking"...:stupid:

  5. #37
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Someones gotta try to keep you from convincing your followersuttahere: to "SHRINK"








    .....Don't do it....Don't do it...Don't do it (subliminal message)



  6. #38
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    3048D6B0
    Device
    9530
    OS
    The newest one
    Posts
    131
    Phone boots to the "Media Card Removed/Inserted" prompt and goes no further.
    Wiped with JLC, completely uninstalled .148, reinstalled .148, deleted vendor.xml, installed v7, loaded with Apploader - twice, still no luck.

  7. #39
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Myrtle Beach SC
    Device
    Blackberry storm 9530
    OS
    238/230 hybrid
    Posts
    75
    hey guys i installed v7 and i thought that i had added the 90 radio but i didnt, i downloaded and install 90 and 148 - deleted cdma from 148 and copied cdma from 90 and paste. then i deleted 90 and install v7 but now my platform is still showing 4.0.0.181
    I have tried swap a radio in the past but it never would work for me

  8. #40
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    San Jose, CA
    PIN
    KER THE BETTER!!!
    Device
    9530
    OS
    LY's Hybrid
    Posts
    135
    Quote Originally Posted by asnyder View Post
    Phone boots to the "Media Card Removed/Inserted" prompt and goes no further.
    Wiped with JLC, completely uninstalled .148, reinstalled .148, deleted vendor.xml, installed v7, loaded with Apploader - twice, still no luck.
    :eek2: Wish I had an answer, but that is about as basic as you can to re-install the build.

    Maybe this time run .exe but this time copy java and all alx files, then delete v7 build as well as .148 and re-install .148 and paste what you copied? Really basic.

Page 5 of 91 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •