Page 34 of 91 FirstFirst ... 2432333435364484 ... LastLast
Results 265 to 272 of 725

  1. #265
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by manofice View Post
    I just switched to the default theme to see if it fixes my reboot and crash issue
    Were you on a 3rd party theme before? If so then yeah that could have been the issue. Even though some of the working themes work for some they don't for others. It is truly hit and miss



  2. #266
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Were you on a 3rd party theme before? If so then yeah that could have been the issue. Even though some of the working themes work for some they don't for others. It is truly hit and miss
    yeah i was, using a slimmed down bold theme. It worked fine for like 8 hours then crashed like woah!

  3. #267
    Join Date
    May 2009
    Location
    Palm Coast, Florida
    PIN
    30FB2BA0
    Device
    Storm 2 9550
    OS
    Seanren V6 Hybrid ov
    Posts
    209
    I reaaly like this hybrid but I still get the spinning clock here and there. I've been running this OS from the day it was released. I've dome multiple battery pulls but still the spinning clock shows up. Is this normal. I figure it's had enought time to settle in.



  4. #268
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by sezaro21 View Post
    I reaaly like this hybrid but I still get the spinning clock here and there. I've been running this OS from the day it was released. I've dome multiple battery pulls but still the spinning clock shows up. Is this normal. I figure it's had enought time to settle in.
    No it isn't did you install v7 with or without shrinking?

  5. #269
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Rockford, Illinois
    PIN
    310A1BF5
    Device
    Storm 2
    Posts
    44
    I am getting the spinning clock quite a bit, and my batter drain is anywhere between 2% - 7% per hour. I feel this is too much drain. I am going to wipe the device, and reinstall from scratch again. I am kind of disappointed in this battery usage.

    I will post again later.



  6. #270
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by soundman4507 View Post
    I am getting the spinning clock quite a bit, and my batter drain is anywhere between 2% - 7% per hour. I feel this is too much drain. I am going to wipe the device, and reinstall from scratch again. I am kind of disappointed in this battery usage.

    I will post again later.
    Please keep us posted A clean wipe and install should take care of those issues.

  7. #271
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Rockford, Illinois
    PIN
    310A1BF5
    Device
    Storm 2
    Posts
    44
    I do have one quick question please. When I do the reinstall, should I do all the battery pulls BEFORE doing the 3rd party restore and sync?

  8. #272
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by soundman4507 View Post
    I do have one quick question please. When I do the reinstall, should I do all the battery pulls BEFORE doing the 3rd party restore and sync?
    I do them before but it really doesn't matter it is just a preference

Page 34 of 91 FirstFirst ... 2432333435364484 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •