Page 33 of 91 FirstFirst ... 2331323334354383 ... LastLast
Results 257 to 264 of 725

  1. #257
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    [QUOTE=808Storming;41196]Same with my phone. But as a workaround you can adjust volume if you pause the video. Not as good as adjusting while the vid is playing, but it's a small price to play for the other benefits of v7. Hope this works for you![/QUOTE

    yup I'm having that issue as well ....found out the hard way. Playing with my storm during a meeting at work..duh at:



  2. #258
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    [QUOTE=smcoldbb;41201]
    Quote Originally Posted by 808Storming View Post
    Same with my phone. But as a workaround you can adjust volume if you pause the video. Not as good as adjusting while the vid is playing, but it's a small price to play for the other benefits of v7. Hope this works for you![/QUOTE

    yup I'm having that issue as well ....found out the hard way. Playing with my storm during a meeting at work..duh at:
    Must have been an exciting meeting LMAO.

  3. #259
    Join Date
    May 2009
    Location
    Boynton Beach, FL
    PIN
    CUSHION!
    Device
    Storm 9550
    OS
    5.0.0.983
    Posts
    416
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by giff111
    Am loving v7. It is the best by far. Have it for only 2 hrs so far. Little bit of lag when typing and clock of death sometimes. Will this fix itself when os settles in? Did 3 batt pulls and did wipe as suggested.
    Having the same issue with my phone as well. But I figure I'll let the OS settle before I reload it. Give it some time it might fix itself.



  4. #260
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    idk now.... last night I had like 5 random reboots and the device was so unstable, i could barely keep it up for more than 3 mintues.

    Pulled the battery a couple extra times and it's been fine since but it pissed me off last night. I'll see how it is today

  5. #261
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    East Coast
    PIN
    315958E4
    Device
    9550
    OS
    5
    Posts
    104
    :chairshot: Bummer themes dont work...
    BUT.... WOW!!! I didnt realize how slow the OS is with custom themes!
    I am using the default theme and v7 is SMOKIN!! :firedevil: woohoo!



  6. #262
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by munchkinsdad View Post
    :chairshot: Bummer themes dont work...
    BUT.... WOW!!! I didnt realize how slow the OS is with custom themes!
    I am using the default theme and v7 is SMOKIN!! :firedevil: woohoo!
    Head over here for a list of working and non working themes

    http://www.blackberryos.com/forums/b...s-w-151-a.html

  7. #263
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    Quote Originally Posted by munchkinsdad View Post
    :chairshot: Bummer themes dont work...
    BUT.... WOW!!! I didnt realize how slow the OS is with custom themes!
    I am using the default theme and v7 is SMOKIN!! :firedevil: woohoo!
    it is a bummer about the themes but ill give up my themes up for this speed :dance:

  8. #264
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    I just switched to the default theme to see if it fixes my reboot and crash issue

Page 33 of 91 FirstFirst ... 2331323334354383 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •