Page 10 of 91 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast
Results 73 to 80 of 725

  1. #73
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Marathon14 View Post
    Guilty!!:banghead:
    Fight the power Marathon :lmao:



  2. #74
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Quote Originally Posted by Marathon14 View Post
    Guilty!!:banghead:
    Keep an eye out...it does weird stuff sometimes. If it gets "buggy"...just start with clean .148 and do everything except shrink. Heck, I still started with 50MB...and with a shrink I only go 51MB with V6....and the memory on V7 is so much better...I just see no need for shrinking V7...but that's just my .02

    I was gonna give you a dancing :dance: but they stopped dancing...probably a "shrink" issue. :261:

  3. #75
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    3052A35E
    Device
    Storm 9530
    OS
    BB Crackman V7
    Posts
    4
    Upon initial load, my memory was only at 43! That's with nothing on it!

    I'm loading after batt pull #1 now...reboot is faster this time around


    There we go, 56mb, thats more like it...

    Pull #2 coming up!



  4. #76
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    USA
    PIN
    P DADDY
    Device
    Storm 9530 and Tour 9630, Both on VZW
    OS
    5.0.230
    Posts
    108
    Just put V7 on wifes phone...it did NOT like the Wolverine theme. Came up with some 503 error or something. Did batt pull and used DM to uninstall Wolverine theme. The theme looked OK but you couldn't get to the options, and after like 3 minutes is when it went to the error. Wife will be pretty mad that her Woverine theme is outta commission!!! :AR15firing::1zhelp:

  5. #77
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by moviemogul View Post
    Upon initial load, my memory was only at 43! That's with nothing on it!

    I'm loading after batt pull #1 now...reboot is faster this time around


    There we go, 56mb, thats more like it...

    Pull #2 coming up!
    That is sounding better Movie you had me nervous there for a little bit :lmao:



  6. #78
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by johnnydangerous3 View Post
    Just put V7 on wifes phone...it did NOT like the Wolverine theme. Came up with some 503 error or something. Did batt pull and used DM to uninstall Wolverine theme. The theme looked OK but you couldn't get to the options, and after like 3 minutes is when it went to the error. Wife will be pretty mad that her Woverine theme is outta commission!!! :AR15firing::1zhelp:
    Johnny is that Rellims theme? Last I heard I thought all his were working. Try reinstalling it once the phone is up and running, and see if kicks in

  7. #79
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Verizon Storm 9530
    OS
    9550 (Storm 2) - 320 Shrunken
    Posts
    227
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Fight the power Marathon :lmao:
    I don't think it was the shrink. It is up and running, and pretty smooth so far.
    I had a bad backup it seems.

    Thanks guys. I may not deserve the wooly dance Oriole butI cannot resist the Force!

  8. #80
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chicago 'Burbs †
    PIN
    ch me
    Device
    Storm
    OS
    Willyboy 95xx v2.3
    Posts
    322
    I guess I maybe V7-less as I am still having loader.exe problems. I have re-installed, re-booted and I'm re-ally tired. I think I will try again tomorrow.
    Last edited by d_1000; 06-04-2009 at 11:20 PM.

Page 10 of 91 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •