having problems installing hybrid v6 over official os
Results 1 to 5 of 5

Thread: having problems installing hybrid v6 over official os

  1. #1
    RANDYRKELLY's Avatar
    RANDYRKELLY is offline BlackBerryOS Fanatic Follow RANDYRKELLY On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oak Cliff, Texas, Un
    PIN
    Not Requir
    Device
    Incredible
    OS
    Android
    Posts
    1,339
    Wirelessly posted

    Well I downloaded the new official os on my wines phone.
    So I redownloaded the leak and the hybrid.
    I shrunk it and tried to update it but it wouldn't. Said debug. I checked for vendor and it was deleted. Can u help.




  2. #2
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Wirelessly posted

    Restart PC and try again. If it fails, back all up (phone and 3rd party apps), wipe with JL and reload again. Good luck.

  3. #3
    RANDYRKELLY's Avatar
    RANDYRKELLY is offline BlackBerryOS Fanatic Follow RANDYRKELLY On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oak Cliff, Texas, Un
    PIN
    Not Requir
    Device
    Incredible
    OS
    Android
    Posts
    1,339
    Wirelessly posted

    Yeah I kind of figured that what it was. I was just wanting a second opinion.

  4. #4
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Wirelessly posted

    Sometimes these things happen. I hate that too. Yesterday I tried to load .151 java into .148 and kept getting error 523. Argh! Anyways, let us know how things go.

  5. #5
    RANDYRKELLY's Avatar
    RANDYRKELLY is offline BlackBerryOS Fanatic Follow RANDYRKELLY On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oak Cliff, Texas, Un
    PIN
    Not Requir
    Device
    Incredible
    OS
    Android
    Posts
    1,339
    Wirelessly posted

    You no I will. Ill do it tomorrow. I get to work.I'm running 148 .90 v6.
    Its cool had two vsod and five random reboots. I'm trying to stick with it.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •