Error: Uncaught exception.....???
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 39

Thread: Error: Uncaught exception.....???

  1. #1
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88

    Unhappy Error: Uncaught exception.....???

    When I install a different OS, I get an error:

    Uncaught exception:
    ApplicationRegistry.waitFor
    (0xbfe76a80778172e5) timeout

    Does anyone know how to stop receiving this?




  2. #2
    bbcrackman's Avatar
    bbcrackman is offline BlackBerryOS Grand Master
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by riahon View Post
    When I install a different OS, I get an error:

    Uncaught exception:
    ApplicationRegistry.waitFor
    (0xbfe76a80778172e5) timeout

    Does anyone know how to stop receiving this?
    What OS are you running on your device, this is a Browser error. You may have to wipe the device and reload.

  3. #3
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    .148

  4. #4
    bbcrackman's Avatar
    bbcrackman is offline BlackBerryOS Grand Master
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Thats odd that you are getting that error off of a straight OS. However it does happen. I would wipe the device and reload using loader.exe in apploader. If you are not familiar with that process we are here to walk you through it.

  5. #5
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    Thanks, I try that!

  6. #6
    bbcrackman's Avatar
    bbcrackman is offline BlackBerryOS Grand Master
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by riahon View Post
    Thanks, I try that!
    If you run into any problems or have a concern just post it up and we will be here to help!

  7. #7
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    Thanks! That seems to have fixed it!

  8. #8
    BDRAGON's Avatar
    BDRAGON is offline BlackBerryOS Gifted Follow BDRAGON On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Boynton Beach, FL
    PIN
    CUSHION!
    Device
    Storm 9550
    OS
    5.0.0.983
    Posts
    416
    good to here

  9. #9
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by BDRAGON View Post
    good to here
    If you are trying to insert a link, you don't have enough post count to do so...Change http to like h**p or something, and may be put some spaces

  10. #10
    BDRAGON's Avatar
    BDRAGON is offline BlackBerryOS Gifted Follow BDRAGON On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Boynton Beach, FL
    PIN
    CUSHION!
    Device
    Storm 9550
    OS
    5.0.0.983
    Posts
    416
    Actually it was suppose to be "good to hear". Was half asleep when I posted.

  11. #11
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    OK......I wiped the phone and installed .148, last night.

    I wanted to install v6 .90, this morning. Now, when I run loader (as Administrator), I get the following message, during the Read device system configuration:

    Handheld Application Loader Wizard has stopped working

    A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.


    I tried reinstalling the desktop and device software, any ideas??

  12. #12
    Orio's Avatar
    Orio is offline BlackBerryOS Fanatic
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Had the same thing happen to me...Don't know why. I deleted os off PC, loaded a clean .148 to PC, put V6 over it and installed onto phone....and that worked just fine.

  13. #13
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88

    Thanks ....

    I'll try uninstall/reinstall and see what happens.

    oriofan8, I was just curious......do you live in "the land of pleasant living"?

  14. #14
    Orio's Avatar
    Orio is offline BlackBerryOS Fanatic
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Long time ago...live in SW Virginia now. Still an O's fan though!!

  15. #15
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    I uninstalled, DL'd the desktop and device software and reinstalled. I'm still unable to use "Loader.exe" to upgrade to v6 .90 or v6.

    Quote Originally Posted by riahon View Post
    I get the following message, during the Read device system configuration:

    Handheld Application Loader Wizard has stopped working

    A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.
    Any more ideas?:irked:

  16. #16
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by riahon View Post
    I uninstalled, DL'd the desktop and device software and reinstalled. I'm still unable to use "Loader.exe" to upgrade to v6 .90 or v6.



    Any more ideas?:irked:
    You deleted DM (through add/remove) and re installed it as well as installing a clean OS? and you are still having this issue?

  17. #17
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    yes, I DL'd DM from Blackberry and DL'd the OS from BlackberryOS.
    Last edited by riahon; 06-01-2009 at 09:27 AM.

  18. #18
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by riahon View Post
    yes, I DL'd DM from Blackberry and DL'd the OS from BlackberryOS.
    And you are going through loader.exe and not DM or have you tried them both?

  19. #19
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    I'm trying to use Loader.exe.

  20. #20
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    To use DM which OS would I select? The local installation??

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •