Error: Uncaught exception.....??? - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 39 of 39

Thread: Error: Uncaught exception.....???

  1. #21
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Liked
    7 times
    Quote Originally Posted by riahon View Post
    To use DM which OS would I select? The local installation??
    Are you making sure to unplug from the internet? I don't use DM only loader




  2. #22
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    Liked
    0 times
    Tried disconnecting from internet. Loader and DM both still give me the same error. I can sync from Outlook with no problems.

    Oh well. I still have straight .148 on my phone. I have to go to work now, so I'll check back tonight to see if there's a solution.

    Thanks!

  3. #23
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Liked
    7 times
    Quote Originally Posted by riahon View Post
    Tried disconnecting from internet. Loader and DM both still give me the same error. I can sync from Outlook with no problems.

    Oh well. I still have straight .148 on my phone. I have to go to work now, so I'll check back tonight to see if there's a solution.

    Thanks!
    Ok riahon I will do some digging and see what I can come up with

  4. #24
    Laney's Avatar
    Laney is offline BlackBerryOS Master
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by riahon View Post
    OK......I wiped the phone and installed .148, last night.

    I wanted to install v6 .90, this morning. Now, when I run loader (as Administrator), I get the following message, during the Read device system configuration:

    Handheld Application Loader Wizard has stopped working

    A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.


    I tried reinstalling the desktop and device software, any ideas??
    im getting the same thing when trying to back up my third party apps or run apploader, had to come to work though so i didnt get to figure out what was going on. once i get home i will tinker some more and report back once i figure out what is going on.

  5. #25
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Liked
    7 times
    Quote Originally Posted by Laney View Post
    im getting the same thing when trying to back up my third party apps or run apploader, had to come to work though so i didnt get to figure out what was going on. once i get home i will tinker some more and report back once i figure out what is going on.
    Gotta love you being the guinea pig :lmao: thanks Laney

  6. #26
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Liked
    3 times
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Gotta love you being the guinea pig :lmao: thanks Laney
    Aren't we all at some point?

    :lmao:

  7. #27
    Laney's Avatar
    Laney is offline BlackBerryOS Master
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Gotta love you being the guinea pig :lmao: thanks Laney
    arent you usually the guinea pig? :lmao:

    just as a fyi... i tried rebooting both the pc and phone and still a no go :dot:

    will update everyone later tonight

  8. #28
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Liked
    3 times
    Quote Originally Posted by Laney View Post
    arent you usually the guinea pig? :lmao:

    just as a fyi... i tried rebooting both the pc and phone and still a no go :dot:

    will update everyone later tonight
    shhh, remember we weren't supposed to tell him? :lmao:

  9. #29
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Liked
    7 times
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    shhh, remember we weren't supposed to tell him? :lmao:
    Wait a gosh darn minute :12: now it all makes sense :censored::doh:

  10. #30
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Liked
    3 times
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Wait a gosh darn minute :12: now it all makes sense :censored::doh:
    :lmao::lmao::lmao::lmao:

    You know we are j/k :laugh2:

  11. #31
    Orio's Avatar
    Orio is offline BlackBerryOS Fanatic
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Liked
    1 times
    I went onto DM to DL a theme I had there, and it automatically DL'd .148 onto my phone...which, as I noted in another post was really weird....

    Point is that after that I tried to reinstall .148 v6 using apploader, and got the same error message. I deleted os from pc, wiped my phone, reloaded a clean .148 on pc and V6 ontop, and apploader worked fine.

  12. #32
    Laney's Avatar
    Laney is offline BlackBerryOS Master
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by oriofan8 View Post
    I went onto DM to DL a theme I had there, and it automatically DL'd .148 onto my phone...which, as I noted in another post was really weird....

    Point is that after that I tried to reinstall .148 v6 using apploader, and got the same error message. I deleted os from pc, wiped my phone, reloaded a clean .148 on pc and V6 ontop, and apploader worked fine.
    hmm, yea i tried to get docs to go back on my phone and DM put me back on .148 :lmao: and started getting the error since then.

    work had to get in the way of my blackberry :firedevil:

    ill try that when i get home. thanks orio!!

  13. #33
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Liked
    7 times
    Quote Originally Posted by oriofan8 View Post
    I went onto DM to DL a theme I had there, and it automatically DL'd .148 onto my phone...which, as I noted in another post was really weird....

    Point is that after that I tried to reinstall .148 v6 using apploader, and got the same error message. I deleted os from pc, wiped my phone, reloaded a clean .148 on pc and V6 ontop, and apploader worked fine.
    Thanks Orio damn VZW and their "official" updates

  14. #34
    Orio's Avatar
    Orio is offline BlackBerryOS Fanatic
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Liked
    1 times
    You're both welcome...

    Maybe VZW is "making" you upgrade....

    At first I thought they put a bug out there so you couldn't load a hybrid, but then mine worked without a glitch...once I wiped my phone.
    Last edited by Orio; 06-01-2009 at 01:37 PM.

  15. #35
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    Liked
    0 times
    I did a wipe with CrackUtil and installed .132. I stopped getting the error, so I installed .148 w/ v6 .90. I'm not sure if using CrackUtil or installing .132 fixed the problem, but it seems fine now!

    Thanks all!!

  16. #36
    Stiefler is offline BlackBerryOS Wizard Follow Stiefler On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Liked
    4 times
    Quote Originally Posted by riahon View Post
    I did a wipe with CrackUtil and installed .132. I stopped getting the error, so I installed .148 w/ v6 .90. I'm not sure if using CrackUtil or installing .132 fixed the problem, but it seems fine now!

    Thanks all!!
    Glad to see you got it working! :fing02:

  17. #37
    bbcrackman's Avatar
    bbcrackman is offline BlackBerryOS Grand Master
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Liked
    5 times
    Quote Originally Posted by riahon View Post
    I did a wipe with CrackUtil and installed .132. I stopped getting the error, so I installed .148 w/ v6 .90. I'm not sure if using CrackUtil or installing .132 fixed the problem, but it seems fine now!

    Thanks all!!
    Good job on getting it done!

  18. #38
    Laney's Avatar
    Laney is offline BlackBerryOS Master
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    Liked
    2 times
    wipe is working for me too, yay! (had to wait til the hubby was asleep so i didnt have to hear his mouth about me updating all the time lol)

  19. #39
    riahon's Avatar
    riahon is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    Liked
    0 times
    That's funny! ROFL
    I wait until my wife goes to bed to upgrade mine........for the same reason!!
    :haha:

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •