Question about .109 and BB button
Results 1 to 6 of 6

Thread: Question about .109 and BB button

  1. #1
    statustray's Avatar
    statustray is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bbOSLand
    Device
    Verizon 9530 (S
    OS
    5.0.0.484 (Platform
    Posts
    254
    Liked
    0 times

    Question Question about .109 and BB button

    I am running .109 on my Verizon Wireless Storm. One thing that is causing me problems is that when I press the BB button on apps that should pull up the menu, it doesn't pull up the menu, and more often than not pulls up the "Switch applications" menu. BUT, if I keep pressing the BB button it sometimes will pull up the menu where I can select "Options".

    Anyone else seeing this? Anyone else have any resolutions for this?

    Thanks in advance.
    Last edited by statustray; 03-15-2009 at 11:11 AM.




  2. #2
    James_B is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Uniontown, PA
    Device
    Storm
    OS
    4.7.0.113/114 Hybrid
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    What OS are you coming from? Ever since .103 I think, the hold time on the BB button is alot shorter. You used to have to hold it in for a good second or so for the switcher but now you have to make sure you're actually tapping it quickly to bring up the menu for options.

  3. #3
    Neolantis's Avatar
    Neolantis is offline BlackBerryOS Grand Master Follow Neolantis On Twitter
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    Liked
    189 times
    check your settings in options/keyboard

    keyrate should be normal or around that...experiment with the settings
    Click the Like button to thank me.
    Retired Administrator--I never try anything, I just do it.....Wanna try me?--

  4. #4
    statustray's Avatar
    statustray is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bbOSLand
    Device
    Verizon 9530 (S
    OS
    5.0.0.484 (Platform
    Posts
    254
    Liked
    0 times
    Hi there James_B,

    I upgraded from the stock .75 straight to .109.

    Also, for kicks I tried to tap the BB button quickly, and it seems to open up the menu with Options on it. I think that was my problem, in that I was holding down the button too long. I guess I was used to how it was done in .75. - THANKS because I think you got me straightened out with that issue ;-)

    Also, did you ever run .109? I ask because I see you are running .113/.114. I didn't up my phone to that version as I saw posts on +/- of each and it seemed that .109 might be just a little bit more stable. What's your take on it?

    I am a newbie to all of this upgrade stuff, and this was my first upgrade ever!! lol....

    Thanks for any and all replies!!
    Last edited by statustray; 03-15-2009 at 11:24 AM. Reason: Someone else replied to the post before I had the chance to submit my post. Just wanted to keeps the repies straight ;-)

  5. #5
    statustray's Avatar
    statustray is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bbOSLand
    Device
    Verizon 9530 (S
    OS
    5.0.0.484 (Platform
    Posts
    254
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Neolantis View Post
    check your settings in options/keyboard

    keyrate should be normal or around that...experiment with the settings
    Neolantis,

    I did change the rate to "Fast" and switched it back to normal. Thanks for that suggestion as well.

    Also, like James_B indicated, I did press the BB button for just a split second and it pulled up the menu with "Options" listed on it. Both ideas put in right in on the fix.

    Thanks guys!!!


  6. #6
    Neolantis's Avatar
    Neolantis is offline BlackBerryOS Grand Master Follow Neolantis On Twitter
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    Liked
    189 times
    Quote Originally Posted by statustray View Post
    Neolantis,

    I did change the rate to "Fast" and switched it back to normal. Thanks for that suggestion as well.

    Also, like James_B indicated, I did press the BB button for just a split second and it pulled up the menu with "Options" listed on it. Both ideas put in right in on the fix.

    Thanks guys!!!

    glad that worked out for you...I've had it happen to me before with the menu.

    welcome guys
    Click the Like button to thank me.
    Retired Administrator--I never try anything, I just do it.....Wanna try me?--

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •