Page 28 of 35 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 217 to 224 of 274

  1. #217
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    Quote Originally Posted by dzet View Post
    OK, I have followed the instructs given by Bryan and here is what I have at this time.
    OS Version 4.7.0.148 (4.0.0.114)
    37.6 free memory at last battery pull - 1 hr 45 minutes ago
    31.7 free memory now

    Everything appears to be what it is supposed to be as far as features go.
    Interesting thing, when I did what Bryan instructed, the only way I could reinstall the OS was to do a "downgrade" not a "upgrade". Don't know if this was the right way or not and now I don't know if the phone is right either.
    How do I do a "wipe" and is it safe?
    Thanks to all for their help and ideas. We will get though this. LOL
    v4.7.0.148 p4.0.0.114 is with the .90 radio... im assuming you used the .90 radio, yes?



  2. #218
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    N.E. Texas
    Device
    Tour on Alltel
    Posts
    14
    Yes, that is correct. Do I "assume" everything is OK since I am not having any problems so far?

  3. #219
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    Quote Originally Posted by dzet View Post
    Yes, that is correct. Do I "assume" everything is OK since I am not having any problems so far?
    sounds like you got it congrats and enjoy!



  4. #220
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    huh
    Device
    Storm
    OS
    4.7.0.75
    Posts
    6
    I have experienced a problem with my storm with V6/148 and I was interested to see if I am the only one and is there a fix. I have to do the *228 trick about 3 to 4 times a day to keep the radio working. It will loose signal and doing the *228 restores it but only for a few hours. This has been going on since the release. All the bars will be gone at once. Thanks

  5. #221
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by Dogdaz View Post
    I have experienced a problem with my storm with V6/148 and I was interested to see if I am the only one and is there a fix. I have to do the *228 trick about 3 to 4 times a day to keep the radio working. It will loose signal and doing the *228 restores it but only for a few hours. This has been going on since the release. All the bars will be gone at once. Thanks
    Try resending service book, and doing *22899 (it automatically does option 1 and 2)....I heard of these issues before....if all else fails, swap to radio .132...it's been the best so far for many people.



  6. #222
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Central Coast, CA
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    200
    Ok, so not sure if this question has been answered, but what is a mirror? ...& what's mirror1 & mirror2 in this hybrid??

  7. #223
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    mirrors are justs alternative links where you can download it from

  8. #224
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Central Coast, CA
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    200
    oh ok, thanks Laney

Page 28 of 35 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •