Page 25 of 35 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 193 to 200 of 274

  1. #193
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by sgillen View Post
    Wirelessly posted (Storm)



    I would recommend "The Bryan." Swap in the 109 radio and see if that helps. If not, many folks like the 132 radio as well.
    Sweet mother something is finally named after me, and my Mom said I wouldn't amount to anything. :lmao:



  2. #194
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fortress of Gorillatude
    Device
    Palm Pre
    OS
    1.4
    Posts
    639
    Wirelessly posted (Storm)

    Quote Originally Posted by Bryan
    Quote Originally Posted by sgillen View Post
    Wirelessly posted (Storm)



    I would recommend "The Bryan." Swap in the 109 radio and see if that helps. If not, many folks like the 132 radio as well.
    Sweet mother something is finally named after me, and my Mom said I wouldn't amount to anything. :lmao:
    And it is not a communicable disease. I think. Yet.

    Double bonus!

  3. #195
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Thanks for the thoughts....
    One more please.... If and when I want to install another OS onto my device, I would typically remove that current OS off of my PC, DL the new OS that I want on my device, the install using loader.exe and since typically the loader will wipe device after the LoaderBackup file is created, once I install that new OS to my device, will the hybrid files no longer be present in the Software properties modules? I hope I asked that correctly.



  4. #196
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    OS
    v8.5
    Posts
    26

    still a bit slow

    Quote Originally Posted by Laney View Post
    i would suggest you wipe your phone and start off fresh. download a fresh .148 and install the v6 over it and update

    *make sure you remember to backup*

    Well...I wiped my phone (first time I've ever done that) and re-installed fresh downloads of .148 and V6, got all my data back, and aps...and well yeah I guess it is working now. I'll need to give it a couple days to see if I notice any issues, but I do think the Accelerometer is much slower. It takes around 1 to 1.5 seconds to rotate...any thoughts?

  5. #197
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by msufiji View Post
    Well...I wiped my phone (first time I've ever done that) and re-installed fresh downloads of .148 and V6, got all my data back, and aps...and well yeah I guess it is working now. I'll need to give it a couple days to see if I notice any issues, but I do think the Accelerometer is much slower. It takes around 1 to 1.5 seconds to rotate...any thoughts?
    Did you remember to do your 3 60-second battery pulls?

    pull battery
    wait 60 seconds
    put it back in
    let phone reboot

    repeat 3 times.




  6. #198
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hawaii
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyric 5.0.0.419 w/ 4
    Posts
    125
    I'm on v6-.148 also and unlike some of the others who have reported, the accelerometer on my phone is not very quick, either. And I always wipe before and do battery pulls after installs. Might be just the phone and how it reacts to the OS. I know there was a previous OS that had a quick accelerometer that switched when it was supposed to, but I can't remember which one that was or I'd try to swap the .148sfi for that one to see if it makes a difference. Any suggestions?

  7. #199
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by 808Storming View Post
    I'm on v6-.148 also and unlike some of the others who have reported, the accelerometer on my phone is not very quick, either. And I always wipe before and do battery pulls after installs. Might be just the phone and how it reacts to the OS. I know there was a previous OS that had a quick accelerometer that switched when it was supposed to, but I can't remember which one that was or I'd try to swap the .148sfi for that one to see if it makes a difference. Any suggestions?
    Hey 808, .132 was very fast for me. Might want to get give that a shot.

  8. #200
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    OS
    v8.5
    Posts
    26

    yep did the pulls

    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    Did you remember to do your 3 60-second battery pulls?

    pull battery
    wait 60 seconds
    put it back in
    let phone reboot

    repeat 3 times.

    yep..did the battery pulls.

    just so I'm clear...should I do them after the OS install before doing anything else or after I restore aps and data? I usually do it after both.

Page 25 of 35 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •