Crackman v6 Hybrid Released to Everyone!!!! - Page 11
Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 201 to 220 of 274

Thread: Crackman v6 Hybrid Released to Everyone!!!!

  1. #201
    808Storming's Avatar
    808Storming is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hawaii
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyric 5.0.0.419 w/ 4
    Posts
    125
    Liked
    0 times
    I usually do the 3 after install, then one after restoring apps. But this might be a habit I acquired from other OCD members.




  2. #202
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Liked
    3 times
    Quote Originally Posted by msufiji View Post
    yep..did the battery pulls.

    just so I'm clear...should I do them after the OS install before doing anything else or after I restore aps and data? I usually do it after both.
    When you finish an install and restore, it usually prompts you to do one...so I do that one, then set up the phone the way I want it, enter all activation codes and so on, resend service books and then do my 3 pulls.

  3. #203
    msufiji is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    OS
    v8.5
    Posts
    26
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    When you finish an install and restore, it usually prompts you to do one...so I do that one, then set up the phone the way I want it, enter all activation codes and so on, resend service books and then do my 3 pulls.
    yep...thats about what i do. Did 3 more pulls and it's still slow. I think the .132 accelerometer was much faster.

  4. #204
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Liked
    3 times
    Quote Originally Posted by msufiji View Post
    yep...thats about what i do. Did 3 more pulls and it's still slow. I think the .132 accelerometer was much faster.
    Give it a few days, and it usually settles....if not, just use the Swap-a-radio to get .132 radio.

  5. #205
    808Storming's Avatar
    808Storming is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hawaii
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyric 5.0.0.419 w/ 4
    Posts
    125
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Hey 808, .132 was very fast for me. Might want to get give that a shot.
    I'll do that and see how it goes. Thanks!

  6. #206
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by 808Storming View Post
    I'll do that and see how it goes. Thanks!
    Anytime!

  7. #207
    dzet's Avatar
    dzet is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    N.E. Texas
    Device
    Tour on Alltel
    Posts
    14
    Liked
    0 times

    Newbie, Maybe

    Evening, I need some reassurance. I am running a Storm 9530 on Alltel. I have been installing new OS for about 4 months now using OS offered on "Crackberry Forum". I have just found this website and forums and not to be "throwing flowers", but this website is great. Now for my problem, I think. Yesterday, after running .141 for about 3 weeks, I decided to try .148 and crackman's hybrid v6. Followed the instructions and I cannot decide if v6 installed. I downloaded .148 and installed it first. Then I downloaded hybrid v6 and followed crackman's instucts for installing it and it did not finish the way the instructs said it would. What do I do now? Am I worrying about something for nothing? Options - About says that I have v4.7.0.148 (Platform 4.0.0.181) which I believe is correct for hybrid v6. Right? I have done the 3 battery pulls as suggested here and I just don't see anything great. BTW, my battery charge takes for ever. My free memory after a battery pull is 36.3 and right now, about 6 hours since the last pull, my memory is 22.3.
    Am I worring for nothing? Sorry for being so long winded. I am open for any and all suggestions and/or comments. Just don't hurt my feelings. :knockedout:

  8. #208
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Liked
    9 times
    Welcome to BBOS dzet, your about screen is ok, about the memory, was the same before V6? and also how many apps you have running in the background?
    BlackBerry by Choice!

  9. #209
    dzet's Avatar
    dzet is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    N.E. Texas
    Device
    Tour on Alltel
    Posts
    14
    Liked
    0 times
    Hummm, I think the 36 after battery pull was around 42 and the now was in the 38 section. Looking back on crackman's instructs for about the 4th time, I wonder if I installed correctly. I installed .148 on both my pc and my phone first. and then I downloaded v6 and followed the install instructs and my "next" was not the same in the last 2 or 3 steps as shown by crackman. Should I have downloaded and installed on my pc .148 and then downloaded v6 and moved it to the .148 files and then loaded it on my phone? Thanks for the help, maybe I can help someone sometime. :arg: :3some:

  10. #210
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Liked
    7 times
    Quote Originally Posted by dzet View Post
    Hummm, I think the 36 after battery pull was around 42 and the now was in the 38 section. Looking back on crackman's instructs for about the 4th time, I wonder if I installed correctly. I installed .148 on both my pc and my phone first. and then I downloaded v6 and followed the install instructs and my "next" was not the same in the last 2 or 3 steps as shown by crackman. Should I have downloaded and installed on my pc .148 and then downloaded v6 and moved it to the .148 files and then loaded it on my phone? Thanks for the help, maybe I can help someone sometime. :arg: :3some:
    You should have installed .148 on the PC then V6 on top of that, then installed to your phone

  11. #211
    dzet's Avatar
    dzet is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    N.E. Texas
    Device
    Tour on Alltel
    Posts
    14
    Liked
    0 times
    OK, so I should have done what you said and then installed the OS. Now what do I need to do? Can I just redo the install or do I need to do something else first. This is all new to me. And thanks for the help.

  12. #212
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Liked
    7 times
    Quote Originally Posted by dzet View Post
    OK, so I should have done what you said and then installed the OS. Now what do I need to do? Can I just redo the install or do I need to do something else first. This is all new to me. And thanks for the help.
    OK follow these steps

    Delete any previous OS's off your PC (using add/remove programs)
    Install .148 to PC
    Install V6 to PC on top of .148
    Use Shrink A OS (if you want at this point)
    Delete Vendor File (only if you did not use Shrink)
    Launch Loader.exe (make sure you are unplugged from the internet)
    Load onto phone

  13. #213
    dzet's Avatar
    dzet is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    N.E. Texas
    Device
    Tour on Alltel
    Posts
    14
    Liked
    0 times
    OK, thanks, will try this and report back.

  14. #214
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Liked
    7 times
    Quote Originally Posted by dzet View Post
    OK, thanks, will try this and report back.
    No problem let us know the outcome. Good Luck

  15. #215
    jpking's Avatar
    jpking is offline BlackBerryOS Inspired Follow jpking On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Central Coast, CA
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    200
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by dzet View Post
    OK, so I should have done what you said and then installed the OS. Now what do I need to do? Can I just redo the install or do I need to do something else first. This is all new to me. And thanks for the help.
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    OK follow these steps

    Delete any previous OS's off your PC (using add/remove programs)
    Install .148 to PC
    Install V6 to PC on top of .148
    Use Shrink A OS (if you want at this point)
    Delete Vendor File (only if you did not use Shrink)
    Launch Loader.exe (make sure you are unplugged from the internet)
    Load onto phone

    BTW, you should do exactly as Bryan pointed out BUT I'd suggest doing a wipe of your phone first, to be sure you get V6 installed. The loader may not recognize the new os (with V6) because it's running on .148 as the base platform. It may see it as being the same & not an upgrade, therefore not loading the files. And since both .148 os alone, and V6 show os .148 and pl .181, there's no way to really know for sure if you have V6 loaded correctly. I've ran into this problem in the past, so it's always a good idea to wipe the device first. And remember to always backup!

  16. #216
    dzet's Avatar
    dzet is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    N.E. Texas
    Device
    Tour on Alltel
    Posts
    14
    Liked
    0 times
    OK, I have followed the instructs given by Bryan and here is what I have at this time.
    OS Version 4.7.0.148 (4.0.0.114)
    37.6 free memory at last battery pull - 1 hr 45 minutes ago
    31.7 free memory now

    Everything appears to be what it is supposed to be as far as features go.
    Interesting thing, when I did what Bryan instructed, the only way I could reinstall the OS was to do a "downgrade" not a "upgrade". Don't know if this was the right way or not and now I don't know if the phone is right either.
    How do I do a "wipe" and is it safe?
    Thanks to all for their help and ideas. We will get though this. LOL

  17. #217
    Laney's Avatar
    Laney is offline BlackBerryOS Master
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by dzet View Post
    OK, I have followed the instructs given by Bryan and here is what I have at this time.
    OS Version 4.7.0.148 (4.0.0.114)
    37.6 free memory at last battery pull - 1 hr 45 minutes ago
    31.7 free memory now

    Everything appears to be what it is supposed to be as far as features go.
    Interesting thing, when I did what Bryan instructed, the only way I could reinstall the OS was to do a "downgrade" not a "upgrade". Don't know if this was the right way or not and now I don't know if the phone is right either.
    How do I do a "wipe" and is it safe?
    Thanks to all for their help and ideas. We will get though this. LOL
    v4.7.0.148 p4.0.0.114 is with the .90 radio... im assuming you used the .90 radio, yes?

  18. #218
    dzet's Avatar
    dzet is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    N.E. Texas
    Device
    Tour on Alltel
    Posts
    14
    Liked
    0 times
    Yes, that is correct. Do I "assume" everything is OK since I am not having any problems so far?

  19. #219
    Laney's Avatar
    Laney is offline BlackBerryOS Master
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,386
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by dzet View Post
    Yes, that is correct. Do I "assume" everything is OK since I am not having any problems so far?
    sounds like you got it congrats and enjoy!

  20. #220
    Dogdaz is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    huh
    Device
    Storm
    OS
    4.7.0.75
    Posts
    6
    Liked
    0 times
    I have experienced a problem with my storm with V6/148 and I was interested to see if I am the only one and is there a fix. I have to do the *228 trick about 3 to 4 times a day to keep the radio working. It will loose signal and doing the *228 restores it but only for a few hours. This has been going on since the release. All the bars will be gone at once. Thanks

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •